04 / 05 / 2024

Kastamonu Hanönü kira fiyatları

Kastamonu Hanönü kira fiyatları

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten bir buçuk yıl içerisinde ilçede birçok değişiklik ve yeniliğin öncüsü olduklarını ifade etti.

3 yıl önce kredi ile ev alanların kira geliri kredi taksitinin çok üzerine çıktı!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3 yıl önce kredi ile ev alanların kira gelirlerinin kredi taksitinin çok üzerine çıktığını belirtti.

Konut sitesinde oturanlar dikkat! Ortak alanların kira gelirleri de beyan edilmeli!

Konut sitelerinde mülkü olan binlerce kişiyi ilgilendiren bir son dakika gelişmesi paylaşıldı. Konut sitelerinde ortak alanların kira gelirleri de beyan ediliyor. İşte detaylar...

Hollanda hükümetinden özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama: En çok yüzde 1 olacak! 

Hollanda hükümetinin kiracılara yönelik yeni bir düzenlemeyi hayata geçirdiği açıklandı. Buna göre özel sektördeki konutların kira artışına sınırlama getirildi. İşte uygulama ile ilgili tüm detaylar...

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi'nden de ekmek çıkışı geldi: 9-10 liraya ekmek satılıyor!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kira çıkışından sonra İstanbul Valisi Davut Gül'den ekmek çıkışı geldi.  İstanbul'da ekmeğin 6,5 lira olduğunu söyleyen Gül, Tarım İl Müdürlüğü ve belediyeleri etkin fiyat denetimi' yapmaya davet etti.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Martı Marina ve Martı Myra'nın kira oranları belli oldu!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Martı Marina tesisi ve Martı Myra'nın kira oranlarının belirlendiğini açıkladı. İşte detaylar...

İş GYO 4 gayrimenkulünün kira değerini açıkladı! İşte o rakamlar! 

İş GYO, Ankara İş Kule, Mallmarine AVM, Tuzla Meydan Çarşı ve Dikilitaş binasına ilişkin kira değerleme raporlarını yayınladı. İşte İş GYO'nun o 4 gayrimenkulünün kira değerleri... 

Kütahya Belediyesi taşınmazların kira süresini uzattı! 

Kütahya Belediyesi'nin mülkiyetinde olan taşınmazların kira sürelerinin uzatılması mecliste büyük yankı yarattı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

10 yıllık kiracının kira artışı nasıl hesaplanır?

Kira sözleşmelerinin yenilendiği her yıl kira bedeline zam yapılıyor. Peki, 10 yıllık kiracının kira artışı nasıl hesaplanır?

Mersin Şehir Hastanesi'ndeki ticari alanların kira bedeli TBMM'de!

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Sayıştay'ın 2020 yılı Denetim Raporunda Mersin Şehir Hastanesindeki ticari alanların kira bedeline dair yaptığı tespite ilişkin soru önergesi verdi. 

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri ne kadar?

İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın kira değeri belli oldu. Peki İş GYO Taksim Ofis Lamartine Binası'nın değeri ne kadar?

CHP'den esnafın kira borcuna yönelik öneri!

Manisa'da esnafı ziyaret eden CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, pandemi süresi boyunca esnafın kira borçlarının ertelenmesi gerektiğini dile getirdi.

Kastamonu Hanönü kira fiyatları Haberi

Kastamonu Hanönü kira fiyatları

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yüksel, kiralara yüzde yüz artış geldi.


Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten bir buçuk yıl içerisinde ilçede birçok değişiklik ve yeniliğin öncüsü olduklarını ifade etti. Uçar, ilk önce acil ve öncelik arz eden konularını ele aldıklarını belirterek, geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için birim sorumluları ile birlikte önemli kararlar aldıklarını söyledi. Uçar, "Belediyecilik anlamında halkımıza daha güzel ve konforlu yaşam standartları sunmak, planlı bir kentleşme ve altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için oluşturduğumuz çalışma ekibi ile hareket ederek kısa, orta ve uzun vadeli proje ve planlar hazırladık" dedi.

Başkan Serkan Uçar, "Bu proje ve planlar üzerinden çalışmalarımızı belirli bir disiplin ve takvim çerçevesinde devam...