01 / 05 / 2024

Kastamonu Hanönünde arsa fiyatları arttı mı

Kastamonu Hanönünde arsa fiyatları arttı mı

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yükseldi, kiralara yüzde yüz artış geldi.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balçova arsa mağdularından CHP önünde eylem!

Balçova arsa mağdurları CHP Genel Merkezi önünde eylem düzenledi. İşte eylemden fotoğraflar...

Sirkeci Vlora Han’ın restorasyonuna onay!

İstanbul'un Sirkeci İlçesi'nde bulunan Vlora Han’ın restorasyon projesine onay çıktı. ‘Art Nouveau’ tarzında inşa edilen, tarihi yapı yenilenecek.

Tarihi Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı!

İstanbul'un gözdesi İstiklal Caddesi'nde bulunan 187 yıllık Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı. 57 milyon dolara satılan Narmanlı Han'da restorasyon çalışması yaklaşık 2.5 yıl sürdü. 

Nuri Arslan: Nazilli'de yatırımın önünde arsa engeli var!

Nazilli Ticaret Odası (NTO) Başkanı Nuri Arslan, Nazilli'ye yatırımcı gelmesinin önündeki en büyük engelin uygun arsa bulunamaması olduğunu söyledi.

Kastamonu Hanönü'nde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kastamonu ili, Hanönü ilçesi, Hanönü Mahallesi, 438 ada, 1 no.lu parsele ilişkin özelleştirme kararı verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kastamonu Hanönü'de imar planı yenileniyor!

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, yaptığı açıklamada. İller Bankası yetkilileriyle revizyon imar planı için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.Uçar, "İlçemizde plansız alan bırakmamak üzere çalışıyoruz" dedi. " dedi.

Kastamonu Hanönü'ndeki metruk evler yıkılıyor!

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde belediye ekipleri merkez mahallesi sınırları içerisindeki kullanılmayan ve yıkılma tehlikesi arz eden metruk evleri yıkıyor. Başkan Serkan Uçar, bu metruk evlerin sahipleri tarafından terk edilmiş evler olduğunu söyledi.

Kastamonu Hanönü'nde tarihi hanın çevresi restore ediliyor!

Belediye Başkanı Serkan Uçar yaptığı açıklamada, ilçenin adını aldığı Tarihi Han’ın Candaroğulları Beyliği zamanında İskender Beyin eşi Tatlu Hatun tarafından 1437 yılında gelen geçen yolcuların dinlenmesi için yaptırıldığını söyledi.

Kastamonu Hanönü Merkez Camii yeniden inşa ediliyor!

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi'nin yerine Şeyh Şaban-ı Veli adı verilen cami yapılıyor.İlçe Müftüsü Osman Sağlam,, ilçe merkezinde bulunan eski caminin yıkılarak yenisini inşa etmeye başladıklarını belirtti.

Kastamonu Hanönü Merkez Camii yeniden yapılıyor!

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. 1959 yılında yapılan eski Merkez Camisinin yıkılarak yenisinin yapılması için inşasına başlandı.

Kastamonu Hanönü'de kiralar neden yükseldi?

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yükseldi, kiralara yüzde yüz artış geldi.

Kastamonu Hanönünde arsa fiyatları arttı mı Haberi

Kastamonu Hanönünde arsa fiyatları arttı mı

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten bir buçuk yıl içerisinde ilçede birçok değişiklik ve yeniliğin öncüsü olduklarını ifade etti. Uçar, ilk önce acil ve öncelik arz eden konularını ele aldıklarını belirterek, geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için birim sorumluları ile birlikte önemli kararlar aldıklarını söyledi. Uçar, "Belediyecilik anlamında halkımıza daha güzel ve konforlu yaşam standartları sunmak, planlı bir kentleşme ve altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için oluşturduğumuz çalışma ekibi ile hareket ederek kısa, orta ve uzun vadeli proje ve planlar hazırladık" dedi.


Başkan Serkan Uçar, "Bu proje ve planlar üzerinden çalışmalarımızı belirli bir disiplin ve takvim çerçevesinde devam ettirmekteyiz. Buradan yapmış olduğumuz ve yapacağımız hizmetlerin belediyemize olan mali yükünü de hesaba katarak belirli bir mali disiplin çerçevesinde ve...