01 / 05 / 2024

Kastamonu Hanönünde kiralar neden yükseldi

Kastamonu Hanönünde kiralar neden yükseldi

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde Bakır madeni rezervinin bulunmasının ardından ilçede konut yapımı hızla artarken, arsa fiyatları yükseldi, kiralara yüzde yüz artış geldi.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kiram güvende sistemiyle kiralar gününde ödenecek!

Vakıfbank tarafından geliştirilen ‘Kiram Güvende Sistemi’ ile ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan sorun ortadan kalkıyor. Yeni sistem ile kiralar gününde ödenecek.

Kiraların TL’ye dönüşünde arabuluculuk nasıl işleyecek?

AVM'lerde döviz üzerinden alınan kiraların hangi kurdan hesaplanacağı Arabuluculuk yöntemi ile belirlenecek. Peki, kiraların TL’ye dönüşünde arabuluculuk nasıl işleyecek? İşte tüm detaylar...

Sirkeci Vlora Han’ın restorasyonuna onay!

İstanbul'un Sirkeci İlçesi'nde bulunan Vlora Han’ın restorasyon projesine onay çıktı. ‘Art Nouveau’ tarzında inşa edilen, tarihi yapı yenilenecek.

Tarihi Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı!

İstanbul'un gözdesi İstiklal Caddesi'nde bulunan 187 yıllık Narmanlı Han’ın restorasyonu tamamlandı. 57 milyon dolara satılan Narmanlı Han'da restorasyon çalışması yaklaşık 2.5 yıl sürdü. 

Abdülhamit Han'ın mirasının kıymeti yeterince anlaşılmadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Yıldız Sarayı Müzesi kataloğu tanıtım programında konuştu. Emine Erdoğan, "Ne yazık ki Abdülhamit Han'ın mirasının kıymeti yeterince anlaşılmamış ve tasfiye edilmiştir." dedi.

Kastamonu Hanönü'nde özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kastamonu ili, Hanönü ilçesi, Hanönü Mahallesi, 438 ada, 1 no.lu parsele ilişkin özelleştirme kararı verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelenleri 2016'yı değerlendirdi!

“Gayrimenkul” temalı düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sektörün önde gelen üç ismi “zorlu yıl” 2016’yı değerlendirdi, 2017 ve gelecek hedeflerini anlattı. Piyasanın önünü açacak formüller, iş planları ve projeler anlatıldı, sorunlar tartışıldı.

Faruk Özlü: Abdülhamit Han'ın rüyasını hayata geçireceğiz!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Bölgeyi en kısa sürede üretime hazır hale getireceğiz ve Abdülhamit Han'ın rüyasını hayata geçireceğiz" dedi.

Sarnıç Han'ın temeli atıldı!

Körfez Belediyesi tarafından projelendirilen ve 15 milyon TL'ye mal olacak Sarnıç Han'ın temeli geniş katılımlı törenle atıldı.

Şeraffetin Aşut: Onaylanmayan imar planı kentin önünde bir set!

Şerafettin Aşut, 1/50 Binlik Çevre Düzeni Planı'nın, Büyükşehir Meclisi'nden geçmesinin geciktirildiğini ve kentin önünün tıkandığını belirterek, "Onaylanmayan bu imar planı kentin önünde bir set olarak durmaktadır" dedi.

Adalet Kulesi'nin önünde çatlaklar oluştu!

Topkapı Sarayı hazine bölümündeki derin çatlaklardan sonra Adalet Kulesi’nin önünde dün oluşan 3 metrelik çukur endişe yarattı. Tarihçi Talha Uğurluel, çukurun oluştuğu bölümden Roma sarnıçlarının çıkabileceğini söylüyor.

Kastamonu Hanönünde kiralar neden yükseldi Haberi

Kastamonu Hanönünde kiralar neden yükseldi

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar gazetecilere yaptığı açıklamada, göreve geldikten bir buçuk yıl içerisinde ilçede birçok değişiklik ve yeniliğin öncüsü olduklarını ifade etti. Uçar, ilk önce acil ve öncelik arz eden konularını ele aldıklarını belirterek, geleceğe yönelik sağlam adımlar atmak için birim sorumluları ile birlikte önemli kararlar aldıklarını söyledi. Uçar, "Belediyecilik anlamında halkımıza daha güzel ve konforlu yaşam standartları sunmak, planlı bir kentleşme ve altyapı hizmetlerini gerçekleştirmek için oluşturduğumuz çalışma ekibi ile hareket ederek kısa, orta ve uzun vadeli proje ve planlar hazırladık" dedi.


Başkan Serkan Uçar, "Bu proje ve planlar üzerinden çalışmalarımızı belirli bir disiplin ve takvim çerçevesinde devam ettirmekteyiz. Buradan yapmış olduğumuz ve yapacağımız hizmetlerin belediyemize olan mali yükünü de hesaba katarak belirli bir mali disiplin çerçevesinde ve...