27 / 04 / 2024

kastamonu havalimanı thy

kastamonu havalimanı thy

İlk uçuşa bugün ev sahipliği yapacak olan Havalimanının, Resmi açılışı 19 Temmuz tarihinde Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirilecek...

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları (THY) bir ilki gerçekleştirdi ve daha önce askeri üs olarak kullanılan Irak'ın Kerkük kentindeki Kerkük Havalimanı'na, İstanbul'dan ilk doğrudan uçuşunu düzenledi.

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

Berlin Havalimanı 31 Ekim'de açılacak!

Almanya'da açılışı yılan hikayesine dönen ve artık açılması beklenen Berlin Havalimanı'nın 31 Ekim'de açılacağı açıklandı. Havalimanına ilk taşınacak şirket ise Türk Hava Yolları (THY) olacak.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

İstanbul Havalimanı'na taşınmanın yüzde 70'i tamamlandı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'na taşınmanın planlananın önünde devam ettiğini, yüzde 70'inin bittiğini tamamlandığını söyledi. Ekşi, "Eğer bir aksilik olmazsa planlanandan 2-3 saat önce taşınma tamamlanır diye düşünüyorum." diye konuştu.

Atatürk Havalimanı'nın yüzde 25’i taşındı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Atatürk Havalimanı'nın toplam taşınmasının yüzde 25’inin gerçekleştiğini açıkladı. Aycı, ''20 milyon kapasiteli bir yeni terminale kavuştuk'' diye konuştu.

THY'de İstanbul Havalimanı'na taşınma için yoğun mesai!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Büyük taşınmaya adım adım hazırlandık. Arkadaşlarımız ile 37 taşınma hazırlık toplantısı yaptık" dedi...

THY'nin 'Büyük Göç'ü 5 Nisan başlıyor!

Bayrak taşıyıcı havayolu olan THY, Türk havacılık tarihindeki büyük değişime hazırlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’na doğru büyük taşınma 5 Nisan Cuma sabahı saat 03:00’da başlayacak.

Bilal Ekşi, 3. havalimanına taşınma öncesi son çalışmaları denetledi!

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda incelemelerde bulundu. THY, taşınma için artık gün sayıyor...

İstanbul Havalimanı'nda son kontroller yapıldı!

İstanbul Havalimanı'nda son kontrollerin yapıldığını söyleyen Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, "Havalimanı da çok güzel! THY tesisleri de çok güzel!"açıklamasında bulundu.

THY 'Büyük Göç'e hazır!

THY, 5 Nisan’da saat 03.00’te başlayacak ve 45 saat sürecek İstanbul Havalimanı’na taşınma sürecine hazırlanıyor. 6 Nisan gecesi saat 02.00 ile 14.00 arasında tüm tarifeli yolcu uçuşlarına kapatılacak.

THY dev taşınmaya hazır!

Türkiye'nin bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi Türk Hava Yolları (THY), 5 Nisan'da saat 03.00'te başlayacak ve 45 saatlik İstanbul Havalimanı'na taşınmaya hazırlanıyor.

kastamonu havalimanı thy Haberi

kastamonu havalimanı thy


Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) Genel Başkanı Selami Çelebioğlu, bugün İstanbul’dan THY’nin ilk uçuşunu gerçekleştireceği Kastamonu Havalimanı’nın, Kastamonu ilini turizm başta olmak üzere cazibe merkezi haline getireceğini belirtti. 


İlk uçuşa bugün ev sahipliği yapacak olan Havalimanının, Resmi açılışı 19 Temmuz tarihinde Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirilecektir; KAS-KON yönetim kurulu üyeleri ve diğer sivil toplum örgütleri bu açılışa katılacaktır.   


KAS-KON’dan yurtiçi ve yurtdışında tanıtım atağı 


Kastamonu’nun tarihi, kültürel, doğal güzelliklerini tanıtmak için yurtiçi ve yurtdışında tanıtım atağına geçeceklerini kaydeden Selami Çelebioğlu, şunları söyledi: 

“Havalimanının açılması ile birlikte, KAS-KON ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) işbirliği ile Kastamonu'nun yurtiçi ve yurtdışında, seyahat acentaları ve tur operatörlerine tanıtılması için gereken çalışmalar en hızlı şekilde yapılacaktır. TÜRSAB Başkanı Sayın Başaran Ulusoy’un, bir Kastamonu...