19 / 05 / 2024

kastamonu jeotermal ve doğal mineralli su sahaları

kastamonu jeotermal ve doğal mineralli su sahaları

Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından İnebolu ve Ağlı ilçelerinde bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 53 bin 933,43 TL'ye ihale edilecek.

Kastamonu'da taksitle 2 arsa ve 1 arazi satılacak!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan iki arsa ve bir araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 12 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saba Jeotermal İnşaat Ve Turizm Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tüysüz ve Sait İlhan ortaklığında kuruldu.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Kastamonu Bozkurt'taki konut ve iş yerleri Aralık'ta sahiplerine teslim edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 Ağustos 2021 tarihinde yaşanan selden etkilenen Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde hayata geçirilen konut ve iş yeri anahtarlarının Aralık ayında sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Kastamonu Belediyesi ticaret ve konut alanı imarlı arsa satıyor!

Kastamonu Belediye Başkanlığı, Kuzeykent Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar oluştu? 

Son zamankarda Rize, Artvin, Manavgat, Marmaris, Milas, Bodrum, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen afetlerde sigortalıların toplam hasar tutarı saptandı.

Afet bölgelerinde 1.114 konut inşa edilecek!

Geçtiğimiz ay afet felaketinin yaşandığı , Kastamonu, Sinop ve Bartın'da konut inşaatı için çalışmalar başladı. Üç kentte toplan 1.114 konut inşa edilecek. 

Kastamonu ve Sinop için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ve Sinop illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

kastamonu jeotermal ve doğal mineralli su sahaları Haberi

kastamonu jeotermal ve doğal mineralli su sahaları

JEOTERMAL KAYNAK-DOĞAL MİNERALLİ SU ARAMA RUHSATLI SAHALAR İHALE EDİLECEKTİR


Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden:


Devletin Hüküm ve Tasarrufu altında bulunan ve aşağıda bilgileri belirtilen İlimiz hudutlarındaki Jeotermal Kaynak-Doğal Mineralli Su Arama Ruhsatlı sahalar 5686 sayılı Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanununun 15. Maddesi ile Jeotermal Kaynaklar ve Doğal Mineralli Sular Kanunu Uygulama Yönetmeliği’nin 17. maddesi kapsamında, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 3 yıl süreli Açık Teklif Usulü ile ihaleleri ayrı ayrı olarak aşağıda belirtilen tarih ve saatte Kastamonu İl Genel Meclisi Encümen Toplantı Salonunda yapılacaktır.

1 - İhale Konusu İşler;



2 - İhaleye iştirak edeceklerin;

İş bu Konu Jeotermal Kaynak Arama Ruhsat Sahalarının ihalesine; Medeni hakları kullanmaya ehil T.C vatandaşları, Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarına göre kurulmuş tüzel kişiliğe ait...