20 / 07 / 2024

Kastamonu Otelciler ve Turizmciler Derneği

Kastamonu Otelciler ve Turizmciler Derneği

Kastamonu Otelciler ve Turizmciler Derneği'nin (KASTOD) düzenlediği toplantıda masaya yatırıldı. KASTOD Başkanı Mustafa Gün yaptığı konuşmada "Bugün burada konuşup gitmek yerine kararlar alalım" dedi.

Milli Emlak'tan hem Haziran hem de Temmuz 2024 fırsatı! 19 bin TL, 24 bin TL ve 47 bin TL'ye KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Kastamonu, Amasya ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış fiyatları 19 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak 3 ildeki 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı!

Milli Emlak, Kastamonu, Zonguldak ve Kayseri illerinde yer alan 11 adet arsa ve araziyi 19 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Kastamonu, Çanakkale ve Balıkesir'de arazi toplulaştırması kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Son dakika, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Çanakkale, Balıkesir ve Kastamonu’daki 4 köy için arazi toplulaştırma kararı verildi.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Afet sonrasında konutlarda ne kadarlık hasar oluştu? 

Son zamankarda Rize, Artvin, Manavgat, Marmaris, Milas, Bodrum, Kastamonu, Sinop ve Bartın’da meydana gelen afetlerde sigortalıların toplam hasar tutarı saptandı.

Afet bölgelerinde 1.114 konut inşa edilecek!

Geçtiğimiz ay afet felaketinin yaşandığı , Kastamonu, Sinop ve Bartın'da konut inşaatı için çalışmalar başladı. Üç kentte toplan 1.114 konut inşa edilecek. 

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Kastamonu'da 22 milyon 695 bin 259 TL bedelle arsa devri karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor.

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kastamonu'da 22.7 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 22 milyon 695 bin 598 TL bedelle arsa karşılığı okul yaptıracak.

Kastamonu Milli Emlak'tan satılık 18 gayrimenkul!

Kastamonu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, bünyesinde bulunan 18 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Fiyatlar 7 bin 250 TL'den başlıyor...

Emlak Konut'tan satılık 33 arsa!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Kastamonu, Kocaeli ve Tekirdağ'da yer alan toplam 33 adet arsayı satışa çıkardı...

Kastamonu İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi 895 bin TL!

Kastamonu İl Genel Meclisi'nde Gider bütçesi görüşmeleri devam ediyor.İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürlüğü'nün bütçesi ise 2017 yılında 895 bin lira olarak belirlenirken, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü'nün bütçesi ise 6 milyon 700 bin olarak açıklandı.

Kastamonu Otelciler ve Turizmciler Derneği Haberi

Kastamonu Otelciler ve Turizmciler Derneği

Kastamonu Otelciler ve Turizmciler Derneği'nin (KASTOD) düzenlediği toplantıda masaya yatırıldı. KATSO'nun ev sahipliği yaptığı toplantıya Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KATSO Başkanı Selçuk Arslan, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, KESOB Başkanı Dursun Ergin, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Çelik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık, KUZKA Genel Sekreteri Ramazan Çağlar, KASTOD yetkilileri ve turizmciler katıldı. 


Gün: "Konuşup gitmek yerine kararlar alalım"

KASTOD Başkanı Mustafa Gün yaptığı konuşmada "Bugün burada konuşup gitmek yerine kararlar alalım" dedi. Önerilerini sıralayan Gün, yemin törenlerinin mevcut haliyle devam etmesi için Jandarma Genel Komutanı ile görüşülmesini, her şeyi devletten beklemeyi bırakıp sivil toplum örgütlerinin tanıtım konusunda etkin olmalarını, üniversitenin turizm konulu etkinliklerde bulunmasını, Aşirefendi hanının turizme kazandırılmasını....