10 / 05 / 2024

Kastamonu Turizm Yolu son durum

Kastamonu Turizm Yolu son durum

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Vestin Kastamonu Turizm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şengül tarafından kuruldu.

Kastamonu'da turizm tesis alanı imarlı arsa satılacak! İhalesi 22 Mayıs'ta!

Kastamonu İli Abana Belediye Başkanlığı, Kastamonu'da yer alan turizm tesis alanı imarlı arsayı satışa çıkardı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Dedeman Türkiye'deki 18'nci otelini Kastamonu'da açıyor!

Dedeman Turizm Grubu, Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Kastamonu’da, Park Dedeman Kastamonu Oteli için ilk imzayı attı. Toplam 150 odalı, 300 yatak kapasiteli Park Dedeman Kastamonu Oteli, 2020 yılının 3’üncü çeyreğinde açılacak...

Didim'de Antik Kral Yolu’na OSB kurulacak!

İYİ Parti Aydın Milletvekili Adnan Sezgin yaptığı açıklamada Didim’de antik Kral Yolu üzerinde ve turizm bölgesinde Didim Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulacağını söyledi.

Cahit Turhan'dan Kastamonu-İnebolu kara yolu açıklaması!

Kastamonu-İnebolu kara yolunun ihalesinin yapıldığını söyleyen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan "Bu yol zor arazi şartlarında yapılıyor. Yaklaşık 45 kilometrelik bir yol. 18 kilometresi tünel. Bugüne kadar AK Parti'nin söz verip de yapmadığı bir şey oldu mu?" dedi

İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı ilan edildi!

Ankara, Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde bulunan alanlar İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı olarak ilan edildi...

Antalya'ya erişecek demir yolu projelerinde çalışmalar tam gaz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Turizm kenti Antalya'nın demir yolu bağlantısının yapılması lazım. Antalya'ya erişecek demir yolu projesinin etüt projeleri devam ediyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıl bitirip onun da bir an önce inşaatına başlamak" dedi.

500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor!

Turizmde yeni bir dönem başlıyor. 500 tatil köyüne 49 yıl kira süresi ve satın alma yolu açılıyor. Turizm sektöründeki önemli adımlar Torba Yasa ile atılıyor.

Kastamonu sahil yolu onarım çalışmaları başladı!

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü, Kastamonu sahil yolunda onarım çalışmaları başlattı.İnebolu-Çatalzeytin ve İnebolu-Cide karayolundaki bölgelerde 37 milyon 268 bin liralık iki ayrı ihale gerçekleştirildi.

Kastamonu Turizm Yolu için çalışmalar başladı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar son sürat devam ediyor.

Aydın turizmi canlanacak!

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Söke'den Karacasu ilçesine uzanacak 152 kilometrelik "turizm yolu"nun ihalesine bu ay çıkılacağını söyledi.

Kastamonu Turizm Yolu son durum Haberi

Kastamonu Turizm Yolu son durum


Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın turizmi canlandırmak adına dört koldan başlattığı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Tarihi konaklar, çarşılar, sokak sağlıklaştırmaları ve meydan projeleriyle kültür turizmini canlandırmayı hedefleyen Başkan Babaş, turizmin canlanmasını destekleyecek stratejik projelerin yanı sıra turistlerin şehre ulaşımını kolaylaştıracak turizm yolu projesine de start verdi.


Batı Çevre Yolu’ndan şehre bulvar şeklinde uzanacak olan turizm yolu çalışması Seyrangah projesinin üst tarafında başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Babaş, “Tur otobüslerinin ve ilimizi ziyarete gelecek turistlerin oluşturulacak turizm yolu aksıyla şehir merkezine ulaşımını kolaylaşacak. Ayrıca tur otobüslerinin park sorununu çözmek üzere Seyrangah projesinin alt kısmında park alanı oluşturuldu. Bu noktada turizm yolunun hızla tamamlayacağız” diye konuştu.



Kastamonu...