03 / 10 / 2024

kastamonuda tarihi evde çıkan yangın

kastamonuda tarihi evde çıkan yangın

Kastamonu'da çıkan yangında 3 katlı tarihi ev kullanılamaz hale geldi. Yavuz Selim Mahallesi'nde İnönü Polis Merkezi karşısındaki Bedriye Akgün'e ait 3 katlı tarihi evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı...

Evde bakım destek ödemesini 9.000 TL alanlar dikkat! Resmen 15 Ağustos tarihi...

Türkiye'de Aile Bakanlığı tarafından verilen evde destek bakım ödemelerinden faydalanan çok sayıda vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımıza resmen 15 Ağustos tarihi verildi.

Evde bakım ödemelerinden sonra dar gelirliler de dikkat! Aile Bakanlığı resmen tarih verdi

Herkes evde bakım maaşlarının ne kadar ve ne zaman ödeneceğine kilitlenmişti. Aile Bakanlığı tarafından bu ödemelerden sonra dar gelirli vatandaşlar için de ödeme tarihi verildi.

Evde bakım maaşını 7608 TL alanlar dikkat! Zamlı tarih resmen belli oldu

Devletten evde bakım maaşı alan vatandaşlar zamlı maaşların ne zaman ödeneceğini merak ediyordu. Maaşların zamlı ödeme tarihi de resmen belli oldu.

Evde bakım maaşında zam müjdesi! Aile Bakanlığı resmen tarihi verdi

Ülkemizde evde bakım maaşı alan çok sayıda vatandaş var. Bu vatandaşların aldığı para enflasyonun açıklanmasının ardından arttı. Aile Bakanlığı da zamlı maaşların ödeneceği tarihi açıkladı.

Bakan Göktaş'tan evde bakım parası müjdesi: Bayram öncesi hesaplara 7 bin 608 TL yatacak! Yarın hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım parası ödemelerinin yapılacağı tarihin öne çekildiğini duyurdu. İşte merakla beklenen o ödeme tarihi...

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.

4 bin 337 TL'lik Evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? Evde bakım parası ne zaman ödenecek?

Evde Bakım maaşı alan vatandaşlar ödemelerin yapılacağı tarihi merakla sorguluyor. Peki, 4 bin 337 TL'lik Evde bakım maaşı hesaplara yattı mı? Evde bakım parası ne zaman ödenecek? işte detaylar...

16 Nisan evde bakım maaşı yattı mı? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? T.C No ile evde bakım maaşı sorgulama!

16 Nisan 2023 tarihi itibariyle evde bakım maaşı ödemeleri hesaplara yatmaya başladı. Evde bakım maaşı yatmayan vatandaşlar, e-Devlet ve SMS üzerinden ödeme durumlarını sorgulayabilirler.

Evde bakım parası Kasım ayı ödemeleri hesaba yattı mı? Evde bakım parasında şok! Bu tarihi kaçırmayın!

Evde bakım parası alan vatandaşlar, Kasım ödemelerinin ne zaman yapılacağını merakla araştırıyor. Peki Evde bakım maaşı Kasım ödemeleri yattı mı? Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu mu 11 Kasım? İşte ayrıntılar...

Temmuz ayı yaşlı, engelli aylıkları, evde bakım yardım paraları yatırıldı mı? Kaç lira oldu belli oldu

Temmuz ayı evde bakım aylığı, engelli aylıkları, evde bakı aylıkları ödeme tarihi açıklandı. Yardım paraları banka hesaplarına Kurban Bayramı öncesi yatırılacak açıklaması yapılmıştı. Ödemelerle ilgili açıklamayı  Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık açıkladı.

Bitlis'teki tarihi evlerin restorasyon çalışmaları devam ediyor! 

Bitlis'te tarihi ve tescilli evlerin restorasyon çalışmalarına başlandı. 405 tescilli tarihi yapının bulunduğu kentte, ilk etapta 40 evde başlatılan restorasyon çalışmaları için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca, 9 milyon 100 bin TL ödenek ayrıldı. 

Tarihi Afyon Evleri'nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Afyonkarahisar’da Selçuklu ve Osmanlı dönemlerine ait tarihi Afyon Evleri’nin 100 adedinin restorasyon çalışmaları bitirildi.  Çalışmalar 21 evde devam ediyor.

İzmir Tarık Dursun K. Yazar Evi açılıyor!

Türk Edebiyatı’nın unutulmaz isimlerinden, İzmirli Yazar Tarık Dursun K.’nın adı Konak Belediyesi’nin restore ederek kente kazandırdığı Karataş’taki tarihi evde yaşayacak.

kastamonuda tarihi evde çıkan yangın Haberi

kastamonuda tarihi evde çıkan yangın


Kastamonu'da çıkan yangında 3 katlı tarihi ev kullanılamaz hale geldi.


Yavuz Selim Mahallesi'nde İnönü Polis Merkezi karşısındaki Bedriye Akgün'e ait 3 katlı tarihi evde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Karakoldaki polislerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında, 3 katlı tarihi ev kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma...