21 / 05 / 2024

Kastamonudaki araçtaki tarihi bina çöktü

Kastamonudaki araçtaki tarihi bina çöktü

Kastamonu’da 100 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi metruk bina, bir anda çöktü. Kimsenin ikamet etmediği ve kullanılamayan tarihi binanın çöküşü esnasında çevrede kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.

Aracı olanlar yandı! Sadece kontağı çevirmenin aylık maliyeti 1500 lirayı buluyor!

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, “4-6 yaş arası bir aracın sadece yürütme maliyeti vergi, trafik, kasko, araç muayenesi, yıllık bakımı eklendiğinde aylık 1500 liraya ulaşıyor. Araçtaki motor arızaları 50-300 bin, fren sistemi arızaları 5-20 bin bandında” şekline konuştu.

Motosiklete talep patladı! Sıfır araçtaki tedarik sıkıntısı motosiklete yaradı!

Pandemi sonrası artan bireysel ulaşım aracı ihtiyacı motosiklete olan talebi de patlattı. Motosiklet, hem otomobil fiyatlarına göre fiyatlarının daha erişilebilir olması hem de yoğun trafikten etkilenmemesi nedeniyle sürücülerin gözdesi oldu.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Nisan ara tatilinde son dakika! Ara tatil iptal mi oldu, ne zaman?

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar... Nisan ara tatil tarihi resmen açıklandı! MEB son dakika açıklaması geldi. Nisan ara tatili iptal mi, olacak mı? Nisan ara tatili 2023 ne zaman? Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise...

Beykent Üniversitesi çok sayıda Araştırma ve Öğretim Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 26 Şubat 2023!

Beykent Üniversitesi 20 Araştırma ve Öğretim Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi 26 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteğine ilişkin son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Doğuş Üniversitesi öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 3 Şubat 2023!

Doğuş Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı yayımladı. İlanın son başvuru tarihi ise 3 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Atlas Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

İstanbul Atlas Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 2 Şubat 2023!

Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alacak! Son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023!

İstanbul Gedik Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. İlanlara son başvuru Tarihi 25 Ocak 2023 olarak belirlendi. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

İstanbul Kent Üniversitesi 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alıyor! 27 Ocak 2023 son tarih!

İstanbul Kent Üniversitesi Rektörlüğü 12 Öğretim-Araştırma Görevlisi alacağını duyurdu. İlanlara son başvuru tarihi ise 27 Ocak 2023. İşte detaylar…

Gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın gözleri adeta fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

Her gün merakla araştırılan gram altının 3 bin TL olacağı tarih peş peşe açıklandı! Tarihi duyanın adeta gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İstanbul Topkapı Üniversitesi öğretim görevlisi ve araştırma görevlisi alım ilanı yayımladı. Rektörlük, fakülteler ve meslek yüksekokuluna alınacak kadro dağılımı belli oldu. İşte detaylar…

Gram altın o tarihte tam bu kadar olacak! Rakamı ve tarihi duyan resmen buz kesti! Şimdi bakın, pişman olmayın! 

Her gün merakla araştırılan gram altın bu tarihte tam bu kadar olacak! Bu tarihi duyan resmen buz kesti! Şimdi bakın, pişman olmayın! 

Araç sahipleri dikkat! Son gün 31 Ocak! Kim ne kadar ödeyecek?

Araç sahiplerinin ocak ve temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez ödediği Motorlu Taşıt Vergisi (MTV)’de son ödeme tarihi 31 Ocak. Peki bu tarihe kadar hangi araç sahibi ne kadar ödeyecek.

Kastamonudaki araçtaki tarihi bina çöktü Haberi

Kastamonudaki araçtaki tarihi bina çöktü

Kastamonu’nun Araç ilçesinde Yeni Mahalle Macar Halimoğlu Sokak üzerinde bulunan ve yaklaşık 100 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi bina hiç beklenmedik bir anda çöktü. Kimsenin ikamet etmediği ve kullanılamayan tarihi binanın çöküşü esnasında çevrede kimsenin olmaması olası bir facianın da önüne geçmiş oldu.


Kaldırıma doğru çöken tek katlı ahşap bina, çevrede büyük paniğe yol açtı. Tarihi binanın çöküşü esnasında büyük bir toz kütlesi de havaya kalktı. Bu esnada geçmekte olan bir otomobil de, aniden durarak geri doğru manevra yapmaya başladı. Bina çöktükten sonra Araç Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.


Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, yaklaşık 100 yıllık olduğu tahmin edilen ahşap binanın Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından daha önce tescil edildiğini belirterek, “Binanın çok fazla mirasçısı...