02 / 05 / 2024

Kat Evim İnşaat adresi

Kat Evim İnşaat adresi

Kat Evim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Dayıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu.

1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdı!

Altın ve dolar rekor üstüne rekor kırarken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 1 Ocak 2019'dan bu yana dolar 5.68 kat, altın 9.16 kat kazandırırken Çatalca'daki tarla 30 kat kazandırdığını açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

İMKON Yönetim Kurulu Üyesi Avcıl: İnşaat maliyetlerinin 4 kat artacağını biz de ön göremedik!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Yönetim Kurulu Üyesi, Osman Avcıl yaptığı açıklamada "İnşaat maliyetlerin en fazla iki kat artacağını düşünüyorduk fakat 4 kat artışı öngöremedik" diye konuştu.

Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? 5 soruda kentsel dönüşüm!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılırken merak edilen sorular tek tek yanıt buldu. Kentsel dönüşüme katılmayanların evi ne olacak? Risk tespiti nasıl yaptırılır, maliyeti nedir? İşte 5 soruda tüm detaylarıyla...

İş Bankası'ndan büyük kıyak! Market alışverişinizi yapmadan tek tıkla katılın!

İş Bankası'ndan hızlı fırsat geldi. Market alışverişine tek tıkla katılın ve büyük avantajları yakalayın!.. İşte ayrıntılar...Hemen bakın...

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Benim Evim İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi  Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli  ile Murat Kılıç   ve Ahmet Çakır tarafından kuruldu.

İzmir Bayraklı'da 12 mahalle için kat sınırlaması geliyor!

İzmir Bayraklı Mayıs Olağan Meclis Toplantısı'nda Bayraklı'da bina inşaatları konusu ele alındı. Mecliste 12 mahalle için kat sınırlaması önerisi getirildi. 

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Evim İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray Öztoprak tarafından kuruldu.

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kat Plaza İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Erkılıç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

İstanbul’da 5 kat sınırı uygulanabilir mi?

Geçtiğimiz hafta içerisinde Türkiye'nin gündeminde olan yapılara 5 kat sınırına, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki açıklık getirdi. Peki, İstanbul’da 5 kat sınırı uygulanabilir mi?

Haliç'teki kat sınırı kararı mahkemeye taşındı!

İstanbul Haliç’teki 10 bin metrekarelik alanda kat sınırının 4’ten 10’a çıkarılması kararı geçen haftalarda en çok konuşulan konuydu. Haliç'teki kat sınırı kararı mahkemeye taşındı.

Haliç kıyısında kat sınırı 4’ten 10’a çıkarıldı!

İBB Meclisi’nde yapılan plan tadilatı ile Haliç kıyısındaki 10 bin metrekarelik alan için kat sınırı 4'ten 10'a çıkarıldı. 

Kat Evim İnşaat adresi Haberi

Kat Evim İnşaat adresi

Kat Evim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Dayıoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 23 Ağustos'ta Sancaktepe'de kuruldu. 


Kat Evim İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri;Şirket yurt içinde ve yurt dışında konut, toplu konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, alış veriş merkezi,sanayi sitesi,sanayi yapıları, otel,motel, tatil köyü, villa, kaplıca, termal otel, plaj tesisleri, lokanta, her türlü eğlence yeri,iş merkezleri, içme suyu, gaz dağıtım şebekeleri, deniz, hava limanları, gölet, baraj, her türlü hafriyat işleri, her türlü bina yıkım işleri, şehircilik, mimarlık, dekorasyon,inşaat, sabit prefabrik bina, fabrika, sulama, ısıtma, soğutma, kalorifer, asansör, elektrik tesisat ve proje, tesis işleri, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı...