03 / 05 / 2024

kat hukuku dizisi konferansları ne zaman

kat hukuku dizisi konferansları ne zaman

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde yarın başlıyor. 14 bağımsız konferanstan oluşacak olan dizi konferans 7 hafta sürecek.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

25 maddede kat mülkiyeti hukuku özeti!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "25 maddede kat mülkiyeti hukuku özeti" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

11 maddede sitelerde kat mülkiyeti hukuku!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "11 maddede sitelerde kat mülkiyeti hukuku" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı yarın başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde yarın başlıyor. 14 bağımsız konferanstan oluşacak olan dizi konferans 7 hafta sürecek.

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansları 22 Ekim'de başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferans Dizisi yayınlandı. 14 bağımsız konferansa yer verilecek olan konferans dizisi 7 hafta sürecek.

Çimento Sektörü İş Hukuku Buluşmaları'nın ilki gerçekleşti!

ÇEİS, “Çimento Sektörü - İş Hukuku Buluşmaları” toplantısının ilki sektörün ve sektör paydaşlarının katıldığı törenle gerçekleşti.

Bilal Uçar, imar hukuku ve kentsel dönüşüm sempozyumuna katıldı!

Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, İmar Hukuku ve Kentsel Dönüşüm Sempozyumu'na katıldı.

Müteahhit iflas ederse kat karşılığı inşaat sözleşmeleri ne olur?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av. Ali Güvenç Kiraz bugünkü yazısında kat karşılığı inşaat sözleşmelerini kaleme aldı. İşte, Ali Güvenç Kiraz'ın yazısı...

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

İMO Kocaeli Şubesi, İmar ve Kentleşme Hukuku semineri verdi!

İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi tarafından 30 Kasım 2015 tarihinde şube binasının eğitim salonunda şube başkanı Tolga Ok ve yönetim kurulunun katılımıyla “İmar ve Kentleşme Hukuku konulu seminer düzenledi.

Kat karşılığı inşaat sözleşmesinde en önemli nokta imar durumu!

Vatan Gazetesi'nin emlak ekinde gayrimenkul hukuku ile ilgili soruları cevaplayan Fahri Emeksiz, yazısında kat karşılığı inşaat sözleşmelerinden bahsetti. İşte o yazı...

Kat karşılığı dolandırıcılığı kentlerimizi tehdit ediyor!

Günümüzde gayrimenkule ilişkin en sık karşılaştığımız sözleşmelerden bir tanesi de kat karşılığı inşaat sözleşmesidir. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Kadir Kurtuluş konuyla ilgili detayları anlatıyor:

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde bina tamamlama sigortası güvence olarak kullanılmalı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Av.Ali Güvenç Kiraz "Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde teminat mektubu yerine bina tamamlama sigortası güvence olarak kullanılmalı" dedi.

kat hukuku dizisi konferansları ne zaman Haberi

kat hukuku dizisi konferansları ne zaman

14 bağımsız konferanstan oluşacak Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı yarın başlıyor. 7 hafta sürecek olan konferans Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde gerçekleşecek. Konferans süresi 21 saat olacak.

Katılımcılar her bağımsız konferansa ayrı ayrı kayıt yapabileceği gibi, paket halinde de kayıt yaptırabilecekler. Online sertifikalar  her konferans için ayrı ayrı verilecek.

Konferans kapsamında "online sertifika"  ve "tekrar izle" özellikleri bulunuyor.

Eğitim Sayısı: 14
Başlangıç Tarih: 22 Ekim 2020
Başlangıç Saat: 19:30

PAKET İÇERİSİNDE BULUNAN KONFERANSLAR: 

1- Kat Mülkiyeti Kanunu Yorumunda Temel Kavramların Önemi 22 Ekim 2020 19:30-21:00 
 
2- Kat Mülkiyeti Uyuşmazlıklarında Uygulanacak Hükümlerin Saptanması 23 Ekim 2020 19:30-21:00 
 
3- Kat Mülkiyetinde Arsa Payının Düzeltilmesi Davaları ve 6306 S.K. Açısından Önemi 29 Ekim 2020 19:30-21:00 
 
4- Kat Mülkiyetinde Yönetim Planı Hazırlama Teknikleri 30 Ekim 2020...