02 / 05 / 2024

Katar Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi teslim

Katar Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi teslim

Gazze Katar'ın İsrail saldırılarında büyük tahribat yaşayan Gazze Şeridi'nin yeniden imarı kapsamında inşa ettiği Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi'nin ilk etabının hak sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

EYT Yasası Kapsamında Emeklilere 29 Bin TL Geri Ödeme: Tek Dilekçe İle Başvuru Yeterli!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte, bazı emeklilerin geri ödeme yapılacak tutarı 29 bin TL'ye kadar çıkacak. Bu tutarı alabilmek için tek bir dilekçe yeterli olacak.

Bankalar kesenin ağzını açtı! EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi! Başvuran hemen alıyor!

EYT yasasının yürürlüğe girmesiyle birlikte emekli promosyonları güncellendi. Bankalar kesenin ağzını açtı. EYT'liye 10 bin TL'lik promosyon fırsatı peş peşe geldi. Peki, Hangi banka ne kadar promosyon verecek? İşte detaylar...

E-devlette EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT ne zaman belli olacak?

EYT başvurusu gerçekleştirenler, başvurularının sonuçlanacağı tarihi büyük bir merakla bekliyorlar. Bu sürecin ne zaman sona ereceğini öğrenmek, başvuru sahipleri için büyük bir önem taşıyor. Aylık bağlanıp bağlanmadığını öğrenmek artık e-devlet aracılığıyla mümkün oluyor.

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar nisan ayında bayram edecek. Dört ayrı kazanca birden kavuşacak emekliler resmen köşe olacak! Peki, ilk maaşta ellerine ne kadar para geçecek? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte detaylar haberimizde…

EYT'liler sevinçten dört köşe oldu! Nisan ayında dört ödeme birden alacaklar!

EYT düzenlemesi ile birlikte yaklaşık 2,2 milyon vatandaş emekliliğe hak kazandı. Mart ayında başvuran EYT’liler ilk maaşlarını bu ay içerisinde alacak. Tabii EYT’lileri maaşın yanı sıra nisan ayında bekleyen başka sürprizler de var…

EYT'liler hemen bakın! Hesaplara peş peşe yatacak! Başvurular bugün resmen başladı! 

Emeklilikte yaşa takılanlara (EYT) ilişkin kıdem tazminatı ödemeleri kapsamında, KGF destekli kredi başvuruları bugün resmen başladı. Peki başvurular nasıl, nereye yapılacak?

SSK ve Bağ-Kur EYT’lisi müjde! Hesabınıza 4 ödeme birden yatacak! 

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasasının yürürlüğe girmesi ile milyonlar ilk maaşı almak için dört gözle günlerini bekliyor. İşte SSK ve Bağ-Kur EYT'lilerin maaşlarını alacakları tarih.

Bu haber milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! Geç kalmadan hemen başvurun!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT yasası ile emekli olmaya çalışan milyonlarca vatandaşa beklenen haber geldi. EYT'de gün sayısını doldurmayanlar, ödeyecekleri toplu para ile emekli olma yolu açılıyor. 2008 tarihinden önce işe başlayan SSK'lı vatandaşlara son dakika olarak ilan edildi.

“EYT’den emekli olmak hayal” diyenler de artık emekli olacak! Yeni gelişmeler peş peşe açıklandı!

Sigorta girişi 8 Eylül 1999 öncesi olmasına rağmen primi yatırılmayan binlerce vatandaş mahkemenin yolunu tuttu. Çalışmasına karşın işe başlangıcı SGK'ya bildirilmeyen ya da geç bildirilen EYT'li olabilecek.

Uzman isim açıkladı! EYT’liler hakkınız elden gidebilir! EYT’de hayati önem taşıyan SMS detayı!

EYT’liler eğer bunu yapmazsa hakları yanabilir. Kritik SMS detayını uzman isim açıkladı! İşte detaylar!

EYT emekli promosyon ödemeleri yükseldi! İşte 2023 en yüksek promosyonu veren bankalar listesi

EYT emekli promosyonu veren bankalar listesi, Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi ile emekliliğe hak kazanan 2 milyondan fazla vatandaşın gündeminde yer alıyor.

İş Bankası az önce açıkladı… EYT’liler, bu kadar ödeme alacaksınız!

EYT’den emeklilik başvurularını vermeye başlayan milyonlarca kişinin beklediği müjdeli haber bankalardan peş peşe gelmeye başladı. İş Bankası’nın yeni açıklaması EYT’den emekli olmak için gün sayanları memnun edecek. İşte ayrıntılar…

Katar Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi teslim Haberi

Katar Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi teslim

Katar'ın İsrail saldırılarında büyük tahribat yaşayan Gazze Şeridi'nin yeniden imarı kapsamında inşa ettiği Eş-Şeytı Hamad bin Halife Al Sani Toplu Konut Projesi'nin ilk etabının hak sahiplerine teslim edildiği belirtildi. İnşası tamamlanan konutların anahtar teslimi için Han Yunus kentinde düzenlenen törende konuşan Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Büyükelçi Muhammed el-İmadi, "Katar bugün toplam 2 bin 500 konutluk Şeyh Hamad projesinin bin 60 konuttan oluşan ilk etabının teslimini kutluyor" dedi. İkinci etap için de inşaat sürecinin başladığını ve yakında sahiplerine teslim edileceğini kaydeden İmadi, bunun peşinden üçüncü ve son etaba geçileceğini söyledi. 



Yeni Akit



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Büyük tahribat yaşayan Gazze Şeridi'nin yeniden imarı kapsamında Katar'ın inşa ettiği toplu konutların ilk etabın hak sahiplerine teslim edildi.


Katar'ın İsrail saldırılarında büyük...