11 / 05 / 2024

katar yardım derneği gazze imar

katar yardım derneği gazze imar

Katar Yardım Derneği 'nin İsrail'in pazartesi gününden bu yana Gazze 'ye düzenlediği saldırılarda yıkılan evlerin yeniden imarı için 5,4 milyon dolarlık yardımda bulunacağı bildirildi.

Kira yardımı uzatıldı mı 2024? Kira yardımı yatmayanlar için adım adım ödeme alma yöntemi!

Pek çok kişi kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtını araştırırken, kira yardımı yatmayanlar ise ödemeleri nasıl alacağını merak ediyor. İşte hem kira yardımı uzatıldı mı sorusunun yanıtı hem de adım adım kira alma yöntemi...

Sağlıklı konut stoku ve yaşam kalitesi sağlamak için adım atıldı! Kentsel dönüşüm derneği kuruldu!

Karabağlar Şehitler Mahallesi sakinleri, kentsel dönüşümde örnek bir model gerçekleştirmek ve yaşadıkları semti daha da güzelleştirmek adına kentsel dönüşüm derneği kurdu.

Fatma Dilek Yardım kimdir?

Türkiye'nin önde gelen iş kadınları arasında yer alan Fatma Dilek Yardım kimdir? Fatma Dilek Yardım ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Kızılaydan yardım parası! 5 bin TL almak için detaylar! 

Türkiye vatandaşlarına 5 bin TL Kızılay’dan yardım desteği geldi! Bu destek ihtiyaç sahibi ilgilendiriyor. Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan aileler Kızılay’ın bu desteğinden yararlanabilecek. Yardım kampanyasından yararlanmak için belirli başvuru koşullarının sağlanması ve zamanında başvurulması ger

Aile Bakanlığından kadınlara peş peşe destek ödemeleri! Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kadınlara destek ödemelerine devam ediyor. Peki, Doğum parası, emzirme ödeneği, çocuk yardımı desteği ne kadar, kaç TL? İşte detaylar..

Düşük gelirlilere market yardımı! Almak için şartlar açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi kişilere destek ödemesi yapmaya devam ederken yeni bir destek ödemesi bilgisi verdi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 700 TL gıda yardımı yapacağını duyurdu.

İŞKUR'dan işe yönlendirme yardımı! İş bulana kadar her ay yatırılacak!

Devlet, iş arayan vatandaşlara yardım etmek için yeni bir adım atıyor. Buna göre, iş buluncaya kadar aylık ödeme yapılacak. İş arama yardımı kapsamında vatandaşların hesaplarına düzenli olarak ödeme yapılacak.

İBB'den askıda fatura uygulaması! Başvuru yapana 500 TL yardım!

İBB’den askıda fatura uygulaması! Başvuranlara 500 TL yardım verilecek. Verilecek yardım hem nakit hem de gıda yardımını içeriyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yardımın detayları haberimizde...

Yardıma muhtaç vatandaşlara yardım eli! Devletten eşya ihtiyacı olana 5000 TL yardım!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, düşük gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek için bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, vatandaşlar için 5 bin TL devlet yardımı sağlanacak.

2023 Kira yardımı! Kira yardımı almak için ne yapmak lazım?

Kira yardımı almak isteyen vatandaşlar, bu konudaki araştırmalarını sıklaştırdı. İşte bu konuya dair merak edilenler!

PTT TC kimliğiyle başvuru yapana 1300 TL veriyor! İşte o yardımın detayları

PTT TC kimlik numarası ile başvuru yapan vatandaşlara 1.300 TL yardım vereceği açıklaması yaptı. Sadece şartları taşıyanlara verilecek olan yardımı kimlerin alacağı büyük bir merak konusu oldu.

Afetzede hak sahipliği başvurusu! Depremzedelere yardım ne kadar? Afetzede barınma desteği başvurusu nasıl yapılır?

Afetzedeler için yardım etmek için pek soru sorulmaktadır. İşte o sorulardan bazıları ve merak edilen yanıtlar…

Elektrik yardımı başvurusu nereye yapılır? Elektrik yardımı almak için şartlar neler?

Devletin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla, zor durumdaki vatandaşlara yönelik hazırladığı pek çok destek paketinden biri de elektrik yardımı. Peki elektrik yardımından kimler faydalanabilir? Başvuru şartları neler? Başvuru nereye yapılır?

katar yardım derneği gazze imar Haberi

katar yardım derneği gazze imar


Katar Yardım Derneği 'nin İsrail'in pazartesi gününden bu yana Gazze 'ye düzenlediği saldırılarda yıkılan evlerin yeniden imarı için 5,4 milyon dolarlık yardımda bulunacağı bildirildi.


Derneğin Katar Haber Ajansı'nda (QNA) yayımlanan açıklamasında, Gazze halkının yaşadığı insani dram nedeniyle başlatılan kampanyaya katılan Katarlıların bağışlarıyla toplanan 5,4 milyon doların daha çok imar olmak üzere, ilaç ve gıda yardımına tahsis edileceği ifade...