03 / 05 / 2024

Katarlı yatırım

Katarlı yatırım

Katarlılar Türkiye'ye yatırım yapmak için harekete geçti. Onlarca Katar firması, proje ve yatırımları için İzmir'e gelecek.

Katarlılar Türkiye'ye 22 milyar dolarlık yatırım yaptı!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Özer, "Katar, Türkiye'de en kısa sürede en hızlı yatırım yapan ülkelerden biri. Katarlıların Türkiye'de şu anda 22 milyar dolar doğrudan ve dolaylı yatırımı var." diye konuştu.

Katarlı QNB'den gayrimenkul yatırımı anlaşması!

QNB, Türkiye’de gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen QNB First müşterilerine gayrimenkul yatırım danışmanlığı için Realty World Türkiye ile anlaşma yaptı.

Katar'dan Türkiye'ye yatırım hamlesi!

Katarlı şirket sahipleri, enerjiden tarım ve gayrimenkule kadar her alanda Türkiye'ye yatırım yapmayı istiyor. Ülkenin 5 holdingi ilk etapta 300 milyon dolarlık yatırıma başlayacak. 

Katarlı yatırımcılar İstanbul'a geliyor!

Teknik Yapı, EXPO Turkey by Qatar Fuarı'na katıldı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım, "Şimdi Katarlı yatırımcılar projeleri yerinde görmek ve incelemek için İstanbul’a geliyor." dedi. 

Katarlılar Türkiye'de yatırım yapacak!

Katarlılar Türkiye'ye yatırım yapmak için harekete geçti. Onlarca Katar firması, proje ve yatırımları için İzmir'e gelecek.

Araplar'dan Ordu'ya 20 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katarlı iş adamları Ordu'nun Kabadüz ilçesine bağlı Çambaşı Yaylası'na gelerek yatırım yapmak istediklerini dile getirdi. İşadamları, talep ettikleri arazileri gezerek, ilgililerden bilgi aldı.

Katar'ın Türkiye'de 18 milyar dolar yatırımı var!

Türkiye’de son yıllarda çoğu yatırımın arkasından Katarlılar çıkıyor. Katar'ın Türkiye'de 18 milyar dolar yatırımı bulunuyor.

Mayhoola for Investments LLC'den 173,1 milyon liralık yatırım!

Boyner Perakende’ye Katarlı Mayhoola for Investments 173,1 milyon liralık daha yatırım yaptı. Şirket, hisselerini yüzde 12 arttırdı.

Katarlı Abu Issa, Türkiye'de 50 milyon dolarlık yatırım yapacak!

Türkiye’de 10 milyon dolarlık yatırımı bulunan Katarlı perakende devi Abu Issa, hedef büyüttü. Abu Issa Holding CEO’su Ashraf Abu Issa, uzun vadede 50 milyon dolarlık yatırım hedeflediklerini belirtti.

Abdullatif Al Meer: İstanbul yatırım yapılacak şehir!

Dünyanın her yerinde yatırımlar, konjonktürden etkilenir. Katarlı Al Meer için ise bu durum İstanbul söz konusu olduğunda geçersiz.İstanbul’da her zaman her türlü yatırımının meyvesini toplayacağını düşünen Al Meer, 2 milyar dolarlık tohumu eklemeye hazır

Katarlı TFI, Türkiye'de kira getirisi sağlayacak yatırım arayışında!

The First Investor (TFI) CEO'su Yousef Al Obaidan, Türkiye'de gayrimenkul, eğitim, sağlık ve yiyecek-içecek sektörlerine yatırım için görüşmeler yaptıklarını söyledi. Al Obaidan; özellikle kira getirisi sağlayacak yatırım arayışları olduğunu belirtti.

Katarlı Retaj'dan Türkiye'de termale yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, 2 yıl içinde Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı. Şirketin Yalova'daki oteli açıldı.

Katarlı yatırımcı öğrenci yurdu inşa edecek!

Katarlı Al Hassan Group'un ortaklığında kurulan BBMRED' in Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Yetki Türkiye'de 2014 yılı içerisinde 175 milyon dolarlık yatırım için hazırlıklarının tamamlandığını belirtti...

Katarlı yatırım Haberi

Katarlı yatırım

Katarlı yatırımcılar, Körfez krizinin ardından rotasını Türkiye'ye çevirdi. Körfezli yatırımcılar, Türkiye'deki yatırımlarına yenilerini ekleyecek. Türkiye ve Katar ilişkilerinin daha da kuvvetlenmesi bekleniyor. 


Körfez'de yaşanan Katar krizi, Türkiye için fırsat oluşturdu. Katarlı firmalar yeni yatırımlar için Türkiye'ye doğru yola çıktı.


Katarlı onlarca şirket, 3-4 Ağustos'ta Türk üreticileri ile buluşacak. Katar'dan Türkiye'ye yeni yatırım müjdesini, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci tarafından...