03 / 05 / 2024

Katarlılar londrada ne kadar emlak yatırımı yaptı

Katarlılar londrada ne kadar emlak yatırımı yaptı

Londra'daki Katarlılar'ın sahip olduğu emlak değeri 1,4 milyar dolara ulaştı. Böylece, Londra'nın en pahalı semtlerinden sayılan Mayfair'in 4'te 1'i Katarlıların eline geçmiş oldu. Bölgede Katarlıların sahip olduğu ev sayısı 4300'e ulaştı.

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

Evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu! 

Pek çok kişiyi yakından ilgilendiren evde bakım maaşlarına ne kadar zam gelecek? Ocak 2024 zamları için resmen nefesler tutuldu. İşte tek tek hesaplanan evde bakım maaşı Ocak 2024 zammı...

KYK yurt sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla bekliyor!

KYK yurt başvurularının sonuçlarını bekleyen öğrenciler, özellikle bu yıl üniversiteye yeni kayıt olanlar için heyecan dolu bir sürecin içindeler. Sonuçların açıklanma tarihi hala belirtilmediği için öğrenciler her geçen gün daha da merakla bekliyorlar. Peki KYK sonuçlarında son durum ne?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? GSB alım sonuçları nereden öğrenilir?

Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? 

Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? Öğretmen, hemşire, mühendis maaşları tek tek açıklandı! Bu rakamlara göz atın!

Memur maaşlarına Temmuz ayında ne kadar zam geleceği sık sık merak konusu oluyor. Peki memur maaşlarına seyyanen ve yüzdelik zam yapılırsa kim kaç TL maaş alacak? 

Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? Hangi maaş kaç TL? Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat!

"Dul ve yetim maaşlarına ne kadar zam geldi 2023?, Dul ve yetim maaşı ne kadar?" sorularının yanıtları merakla araştırılıyor. Peki Dul ve yetim maaşlarına Temmuz'da ne kadar zam gelecek?

Bakan Bilgin'den son dakika EYT maaşları açıklaması geldi! EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT maaşları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? 

2023 Memur maaşlarına ek zam gelecek mi? En düşük memur maaşı ne zaman 22 bin TL olacak?

Temmuz ayına kısa zaman kala memurlar maaşlarına ne kadar zam yapılacağını sorguluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan memur maaşlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yaptı. İşte detaylar...

Memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak? Şimdi bu rakamlara göz atın! 

Memur zammı için geri sayım resmen başladı. Peki memur maaşlarına ne kadar zam yapılacak? Temmuz'da memur maaşı kaç lira olacak?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2023 Temmuz zammı hesaplanıyor! Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek?

SSK ve Bağkur emeklilerinin 2023 Temmuz zammı resmen peş peşe hesaplandı. Peki emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Peş peşe açıklandı! 

Memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz'da ara zam sinyalinin verilmesinin ardından 'Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?' sorusu gündem oldu. Peki memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?

Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor! Kiralar ne olacak? 

Hükümet tarafından, geçtiğimiz yıl Temmuz 2023’e kadar yenilenecek kira kontratlarına yüzde 25 sınırı getirilmişti. Kiraya yüzde 25 sınır uygulaması Temmuz'da bitiyor. Ev sahibi ve kiracılar, kiralar ne olacağını merak ediyor. 

Green card sonuçları ne zaman açıklanacak! 2023 ABD yeşil kart sonuçları sorgulama nereden yapılır!

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanmasına çok az kaldı. Vatandaşlar sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. İşte, detaylar...

Katarlılar londrada ne kadar emlak yatırımı yaptı Haberi

Katarlılar londrada ne kadar emlak yatırımı yaptı

Katarlıların Londra’daki sahip olduğu emlak değeri 1,4 milyar dolara ulaştı. Şehrin en pahalı semtlerinden Mayfair’in 4’te birini Katarlılar satın aldı.


300 MİLYON $'LIK BİNA


Londra'nın en pahalı binalarından kabul edilen 300 milyon değerindeki 17 odalı Dudley House da Katarlılara ait.


KATAR EMİRİNİN EVİ VAR


Bölgede Katar emirinin ailesine ait en az 4 konak var. Bu emlakların toplam değeri 360 milyon dolar. Ayrıca Londra'daki 57 milyon dolar değerindeki Brezilya'nın eski elçilik binası da Katarlılara ait.


Dudley House, Londra'nın merkez caddelerinden biri olarak kabul edilen Park Lane'de yer alıyor.


Özgür...