02 / 05 / 2024

KATİD

KATİD

KATİD (Karadeniz Turistik işletmeciler Derneği) Başkanı Murat Toktaş, Yönetim Kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile birlikte Trabzon 'daki Grand Zorlu Otel'de turizmcilerle bir araya geldi.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

TÜRKİYE Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Murat Toktaş: Doğanın dengesini bozmadan turistin beklentileri karşılanmalı!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu üyesi ve Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) Başkanı Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirtti.

Trabzon turizmdeki büyümesini kendine zarar vermeden yapmalı!

Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED yönetim kurulu üyesi ve Bölge Derneği KATİD in Başkanı Murat Toktaş, yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile birlikte Trabzonlu Otelcilerle bir araya geldi.

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği ilk bölge toplantısı gerçekleşti!

KATİD, kuruluşundan kısa bir süre sonra Samsun North Point Hotel de ilk bölge toplantısını yaptı. Yoğun katılımın olduğu toplantıya Zonguldak tan Rize ye, Çorumdan Kastamonu ya kadar birçok ilden üye işletmelerin katımlı ile gerçekleşti...

Fitch o şirketin kredi notunu değiştirdi! Yaklaşık 4 kat düştü

Genelde Türkiye üzerinde yaptığı düşük notlarla ''sıfırcı'' olarak bilinen Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş'nin uzun vadeli kredi notunu 'B' olarak kaydetti

Aydemir Akbaş yeni ev arıyor!

Nişantaşı’nda görüntülenen ünlü oyuncu Aydemir Akbaş, giriş katı, düz ayak bir ev aradığını söyledi.

Özel mülkler imar barışından yararlanabilir mi?

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun ''Binamızın zemin katı dükkan. Dükkanın arkasında bir alan var. Dükkan bu yeri de kullanıyor ve kişi imar affına başvurmuş, bize ne tavsiye edersiniz?'' sorusunu yanıtladı.

Chicago'daki gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü!

ABD'nin Chicago kentinde bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü. 6 kişi kazadan yara almadan kurtuldu...

İstanbul millet bahçeleriyle kuşatılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Atatürk Havalimanı'nın olduğu yeri, Osmanlı'da olduğu gibi Millet Bahçesi haline getiriyoruz. O dev arazi Central Park'ın 3 katıdır. Fazlası var azı yok. High Park'ın 8-9 katı. Öyle bir Millet Bahçesi'ne inşallah İstanbul'umuz sahip olacak"dedi.

Şişli'deki lüks rezidansta asansör kazası!

Şişli’deki rezidansın asansörünün 35 kat düşmesi sonucu ayağından yaralanan işadamı Aykut Baykara, firmadan şikâyetçi oldu. Asansör teknikeri Emre Ç., “Rezidans yönetimini uyardım, dinlemediler” dedi.

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi restore ediliyor!

İstanbul ÜniversitesiSiyasal Bilgiler Fakültesi'nin tarihi binası aslına uygun restore edilecek. Restorasyon sırasında orijinalinde yer almayan ara kat döşemeleri kaldırılırken, zemin kattaki amfiler özgün dönemine uygun tavan yüksekliğine sahip olacak şekilde restore edilecek.

Adana Emniyet Müdürlüğü binasının kat eksiltmesinde sona gelindi!

Adana Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binası inşaatındaki "kat eksiltme" çalışmasında sona gelindi. Adana Emniyet Müdürlüğü'nün 14 katlı yeni hizmet binasının 6 katının kesim işlemi dev çelik testereler kullanılarak gerçekleştirildi.

Konut satışları 2016'da 10 kat düştü!

Konut satışları yeni yıla düşüşle girdi. Kredili konut satışlarındaki düşüş oranı, genel düşüşlerin 10 katını buldu. Yerliye konut satışlarında düşüş yaşanırken, yabancılara konut satışları yükseldi.

Kadıköy'de dönüşüme 15 kat sınırı geliyor!

Kadıköy'de dönüşüm yapan firmaların inşaat hakkını taban alanında değil yükseklikte kullandığı tespit edildi. İBB Meclisi, silüeti korumak için binalara 15 kat sınırı getiriyor. İşte ayrıntılar...

Yeni Mamak Dönüşüm projesi zemin kat başvuru duyurusu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi zemin kat başvuru duyurusu yaptı. İşte Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Kentsel dönüşümle binalardaki kat sayısı arttı!

Bizim Gazete'nin köşe yazarlarından Eray Canberk bugünkü yazısında kentsel dönüşümle birlikte binalardaki kat sayısının yükselmesini ele aldı. İşte Eray Canberk'in o yazısı...

Giresun Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi mühürlenecek!

Yapımı tamamlanan Giresun’un Görele ilçesi Çavuşlu Beldesi sınırları içerisindeki Katı Atık Düzenli Depo Bertaraf Tesisi’nin Ordu Bölge İdare Mahkemesi’nin kararıyla mühürleneceği bildirildi.

KATİD Haberi

KATİD

KATİD Başkan Yardımcısı Ali Şahin'in ev sahipliğinde gerçekleşen Trabzon'da Atılması Gereken Adımlar ve Yaşanan Sorunlar konulu toplantıda konuşan Murat Toktaş, yaylalardaki çarpık yapılaşma ve imar sorununun çözülmesi gerektiğini belirterek, "Doğanın dengesini ve Karadeniz'e özgü yapı dokusunu bozmadan turistin ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılayacak tesislerin oluşturulması şart" dedi. 


Murat Toktaş, Trabzon'da yaşanan yetişmiş personel ihtiyacının da ciddi bir sorun olduğunu dile getirerek, bu konuda çözüm bulunması ve il içinde eğitim çalışmaları yapılması gerektiğini söyledi. 

Milliyet...