23 / 07 / 2024

Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi

Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi

T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kimya Alt Komitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren “Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi”nin üçüncü toplantısı 05 Aralık 2013 Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirildi...

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mat34 İnşaat Sarf Malzeme Kauçuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla yapılan köy evi ve deprem konutu tamamlanıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla hayata geçirilen köy evi ve konutun inşaatı tamamlanıyor.

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demka Ambalaj Kauçuk Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara hazırlığınızı yapın uyarısı! Dolar için tarih ve rakam belli oldu!

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den doları olanları sevindirecek haber geldi. Geçer dolar borcu olanlara ise uyarıda bulunarak, hazırlığınızı yapın diyerek tarih ve rakam verdi...

Gaziantep Nurdağı'nda fiber kompozit bloklarla köy evi ve deprem konutu inşa ediliyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeler arasında yer alan Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, birbirine geçmeli fiber kompozit bloklarla bir köy evi ve 6 dairelik konut inşa ediliyor.

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Fumechs Hidrojen Ve Kompozit Teknolojileri Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

2023 Kömür yardımı nasıl alınır? 2023 kömür yardımı ne kadar?

kömür verilmesi veya maddi destek sağlanmasıdır. Genellikle soğuk ve zorlu hava koşulları nedeniyle ısınma masraflarının arttığı durumlarda, özellikle düşük gelirli veya yardıma muhtaç insanlar için sağlanır. Kömür yardımı başvuruları için vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki kömür yardımı nasıl a

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi kuruldu!

Aşkın Soğuk Oda Kapıları Ahşap Ve Metal İşleri Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aşkın Çapkın tarafından kuruldu.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

Selçuk Geçer'den yürek hoplatan dolar ve altın yorumu! Zengin olmak isteyenler hemen koşsun!

Ekonomist Selçuk Geçer'in son tahmini, dikkatleri üzerine çekiyor ve döviz bürolarında hareketlilik yaratması bekleniyor. Geçer'in dolar hakkındaki yorumları, piyasalarda merakla takip ediliyor.

Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar, bugünkü 32128 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Deprem felaketinden sonra yeni değişiklik: Sismik izolatör ve kauçuktan taşıyıcı kolon üretimi için teşvik arttı!

Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi Haberi

Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi


T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kimya Alt Komitesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren “Plastik, Kauçuk ve Kompozit Teknik Alt Komitesi”nin üçüncü toplantısı 05 Aralık 2013 Perşembe akşamı İstanbul’da gerçekleştirildi.



PAGEV önderliğinde, Kauçuk Derneği ve Kompozit Sanayicileri Derneği’nin işbirliği ile kurulan komitenin üçüncü toplantısı; T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, PAGEV Başkanı Mehmet Uysal, Kauçuk Derneği Başkanı Nurhan Kaya ve Kompozit Sanayicileri Derneği Başkanı İsmail Hakkı Hacıalioğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı.



Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu konuşmasında, Kasım ayında yapılan 3. Sanayi Şurası ile ilgili bilgiler verdi. 18 yıl aradan sonra söz konusu şuranın yapılmasının önemine dikkat çeken Emiroğlu, artık şuraların beş yılda bir düzenleneceği ve sanayi ile ilgili tüm sorunların bu şuralarda ele alınacağını özellikle vurguladı....