27 / 04 / 2024

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi nerede

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi nerede

Gördes Baraj suyunu en kısa sürede kente verebilmek için 2.5 yıl önce Manisa'daki Sarıkız İçme Suyu Arıtma Tesisi'ni hizmete alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de aynı proje kapsamında Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni kuruyor.

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin temeli yarın atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı'dan sonra kentin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere Tesisi'nin temelini yarın atıyor. Tesis, yılda 1 milyon kişinin temiz su ihtiyacını karşılayacak

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin temeli cumartesi günü atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Tahtalı’dan sonra kentin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin temelini Cumartesi günü atıyor. Tesis, yılda 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak.

İzmir'e 56 milyon TL'lik arıtma tesisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu “içme suyuna” çevirecek Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’ni gezerek tamamlanan tesisteki son rötuşları inceledi.

Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gördes Barajı’ndan gelecek suyu içme suyuna çevirecek Kavaklıdere Arıtma Tesisi’nin inşaatını bitirdi.

Muğla Kavaklıdere'de tarihi alanlar yenilenecek!

Muğla Kavaklıdere Belediyesi'nin Güney Ege Kalkınma Ajansı'na sunduğu 'Dört Mevsim Yerküpe, Alternatif Turizm İle Ziyaretçilerini Kucaklıyor' projesinin ihale süreci tamamlandı.

Kırklareli içme suyu arıtma tesisi projesi hayata geçiyor!

Kırklareli İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ziya Eser, köylerin içme suları hakkında bilgi vererek, Trakya’da bir ilk olacak İçme Suyu Arıtma Tesisi Projesi’ni hayata geçireceklerini bildirdi.

Keşan Erikli ve Mecidiye'ye içme suyu geliyor!

Erikli Köyü Muhtarı Ercan Yıldız, DSİ ve Keşan Belediyesi işbirliğinde yapılan protokolle Erikli ve Mecidiye sahillerine içme suyu ulaştırılacak olmasını sevinçle karşıladıklarını belirterek, süreçle ilgili gerekli girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Kiraz ve Çandarlı’ya 400 kilometrelik içme suyu hattı!

Sınırlarına dahil olan yeni ilçelerde alt yapı seferberliği gerçekleştiren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, son olarak Kiraz ile Dikili’nin Çandarlı Mahallesi’ndeki içme suyu hatlarını yenilemek için proje çalışmalarına başlıyor.

Tavşanlı içme suyu proje ihalesi tamam!

Tavşanlı’nın 50 yıllık içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan ve suyun kaynağından alınmasını kapsayan içme suyu projesinin 54,5 milyon TL’lik ihalesi 22 firmanın katılımıyla Ankara’da gerçekleştirildi.

Gümüşhane'de 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa belirlediği 29 köyün içme suyu deposunu güneş enerjili tam otomatik klorlama sistemiyle donattı.

Gümüşhane'de 29 köyün içme suyu deposu güneş enerji sistemiyle donatıldı!

Gümüşhane İl Özel İdaresi, il genelinde Halk Sağlığı Müdürlüğü ile ortaklaşa belirlediği 29 köyün içme suyu deposunu güneş enerjili tam otomatik klorlama sistemiyle donattı.

Denizli Pınarlar’ın içme suyu hattı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ), ekonomik ömrünü tamamladığı için sık sık arıza yapan Tavas ilçesinin Pınarlar Mahallesi’ndeki 40 yıllık içme suyu hatlarını yeniliyor.

Ordu Kumru içme suyu tesisine kavuşuyor!

Ordu’da içme suyu kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdüren OSKİ Genel Müdürlüğü, Kumru ilçesi içme suyu arıtma tesisi modernizasyon ve yenileme çalışmalarını tamamladı.

İzsu'dan 11 yılda 3 bin 260 kilometre içme suyu şebekesi!

İZSU, son 11 yıla 11 büyük arıtma, 3 bin 260 kilometre yeni içme suyu şebekesi, 796 kilometre yeni kanalizasyon şebekesi, 283 kilometre yağmur suyu hattı ve 201 kilometre dere ıslahı sığdırdı.

Perşembe içme suyu arıtma tesisine kavuştu!

Yavaş kum filtreli içme suyu arıtma tesisinin yerine mevcut tesisin 10 günde yaptığı işi 1 günde yapabilecek, hızlı kum filtreli, günümüz standartlarına uygun ve modern bir arıtma tesisi OSKİ tarafından inşa edildi.

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi nerede Haberi

Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak  "Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi"nin temelini törenle attı.

Bornova’ya bağlı Kavaklıdere Köyü’nde gerçekleşen temel atma törenine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yanı sıra yüklenici firma Va Tech Wabag Genel Müdürü Wolfgang Miksa, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, belediye bürokratları ve vatandaşlar katıldı. Tahtalı’dan sonra kentin en büyük yüzeysel içme suyu arıtması olan Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi, yılda 1 milyon kişinin su ihtiyacını karşılayacak.

Çevreyi geri kazanmak için çalıştıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir  Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Türkiye’nin yüzde 5’inin yaşadığı bu kent, Türkiye arıtmasının yüzde 25’ine, yani dörtte birine sahip. İzmir çevre yatırımlarına Türkiye’de en fazla önem veren, para harcayan, çevreyi korumak...