06 / 05 / 2024

kavuklar grup şirket faaliyetleri

kavuklar grup şirket faaliyetleri

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Özen Kuzu yeni şirket kurdu! Kuzu Grup'tan yeni yatırım!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu yeni şirket kurdu. Kuzu Grup İnşaat Anonim Şirketi Bakırköy'de kuruldu. İşte ayrıntılar...

Abdülkadir Akkuş iki yeni şirket kurdu! Akkuş Grup'tan 200 bin TL'lik yatırım!

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Bakırköy'de 100'er bin TL sermaye bedeli ile iki yeni şirket kurdu. Peki Abdülkadir Akkuş kimdir? İşte ayrıntılar...

Mahmut Akbal, Eyüp Akbal ve Zeki Akbal'dan yeni şirket! 

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Akbal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal yeni şirket kurdu. Fzl Yapı İnşaat Ve Pazarlama Anonim Şirketi Başakşehir'de kuruldu.

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özgür Grup Madencilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirket Mahfus Odunkıran  tarafından  kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Sarot Grup'a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bolu Mudurnu’da hayata geçirdiği şato tipi villaları ile gündeme gelen Sarot Grup, mahkemeye yaptığı konkordato başvurusunda bu defa olumlu sonuç aldı. Gruba bağlı olan üç şirket için de 1 yıllık kesin mühlet kararı verildi.

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Ata Grup İnşaat Tarım Ürünleri Gıda Hayvancılık Turizm Temizlik Sanayi Ticaret Anonim Şirket bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıracettin Atakur tarafından kuruldu.

Kalyon Holding'in patronlarından yeni şirket!

Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Cemal Kalyoncu, Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haluk Kalyoncu yeni şirket kurdu.

Legrand yeniden şirket satın alacak!

Fransa merkezli Legrand Grup, 30 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Legrand, Türkiye’deki fabrikalarına yaptığı 5.5 milyon euroluk yatırımını 1 ay önce tamamladı. Legrand’ın, bu yatırımdan sonra Türkiye’de yeniden şirket satın alma yoluna gitmesi bekleniyor...

Akkuş Grup'tan 2 yılda 250 milyon TL’lik yatırım!

Akkuş Grup, Akkuş Gayrimenkul ile hedef büyüttü. Şirket, önümüzdeki 2 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırımla 500’ü aşkın konut hayata geçirecek.

Ömer Faruk Çelik şirket kurdu!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, bugün yeni bir şirket kurdu. Kentsel Yönetim Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 1 milyon 150 bin TL sermaye bedeli kuruldu.

Rıza Hüseyin Erkanlı bugün yeni şirket kurdu!

Erkanlı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Hüseyin Erkanlı, bugün yeni bir şirket daha kurdu. Erkanlı Öğrenci Evi Ve Yapı Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de kuruldu. 

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

kavuklar grup şirket faaliyetleri Haberi

kavuklar grup şirket faaliyetleri

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Mustafa Gedikoğlu, bankalarla tek tek görüşerek şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi. Kavuklar'da Point Bornova üzerindeki konutlar tamamlanacak tapular teslim edilecek.


İzmir’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçen ağustos ayında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na kasım ayı başında, TMSF tarafından kayyum atandı.


Dokuz kişilik kayyum heyetinden biri olan AK Parti eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Avukat Mustafa Gedikoğlu, iki şirketin de soruşturma nedeniyle duran ticari faaliyetlerini canlandırmaya çalıştıklarını söyledi. 


İzmir’de akaryakıt, otomotiv, beton, prefabrik, gayrimenkul geliştirme, sigortacılık, gıda, matbaa ve mürekkep olmak üzere bir dizi sektörde faaliyet gösteren Kavuklar’ın özellikle otomotiv ve konut ticareti durdu.


Gedikoğlu, sorşuturma nedeniyle bankaların bu iki...