05 / 05 / 2024

kaya city kanal istanbul

kaya city kanal istanbul

Kanal İstanbul’la birlikte Kayaşehir’e artan ilgiyle Kaya City’nin müşterisi iki katına çıktı. Daireler hızla satılınca, indirim kampanyalarına da son verildi. Kaya City Residence’ta dairelerin yüzde 50’si üç ayda satıldı.

Kanal İstanbul'un etkileri için Meclis araştırması açılması talebi!

İstanbul Milletvekili Dilşat Canbaz Kaya ve 29 milletvekili, Kanal İstanbul'un etkileri için Meclis araştırması açılmasına ilişkin talepte bulundu..

Katar'da Kanal İstanbul rüzgarı esti!

Medya City’nin organizasyonunda Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) ana partnerliğiyle gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar'a Kanal İstanbul damgasını vurdu..

Efes Antik Kanal Projesi’nde jeoteknik sondaj çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Milletvekili Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 Proje’den birisi olan Efes Antik Kanal Projesi’nin birinci etabında jeoteknik sondaj çalışmalarının tamamlandığını bildirdi

Sky City’nin tercihi Aironn!

Sky City’nin otopark ve blok havalandırması, Aironn’un ürün gamı içerisinde yer alan aksiyal duman tahliye fanları, aksiyal taze hava fanları, jet fanlar, çatı tipi ve kanal tipi fanlar, merdiven ve asansör basınçlandırma fanları ile sağlanacak.

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgileri!

Bulvar İstanbul Kayaşehir ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'na, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne, Sağlık Kent'e, metroya, Atatürk Havalimanı'na, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne, Kanal İstanbul'a yakın bir alanda bulunuyor.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Kaya City Residence'da 304 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Başakşehir'de Celaloğlu ve E7 yapı market tarafından hayata geçirilen Kaya City Residence 15 bin 650 metrekare arsa alanına sahip proje 236 adet daireden meydana geliyor.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını uçurdu!

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını uçurdu. Vildan Kaya, 3. Havalim anı'nın bu bölgede konumlandırılması ve Kuzey Marmara Otoyolu güzergâhının kanal üzerinden geçmesinin bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiğini belirtti.

Kanal İstanbul, arsa fiyatlarını 4 kat artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı olan Vildan Kaya, kurulması öngörülen iki kentten ilkinin 2023 yılına kadar kanalın Marmara Denizi ile birleştiği noktada hayata geçirileceğini söyledi.

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 4'e katladı!

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 4'e katladı. EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, Kanal İstanbul Projesi' nin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Kanal İstanbul arsa fiyatlarını 1 yılda 2 ile 4 kat oranında artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş Değerleme Uzmanlarından Vildan Kaya, Kanal İstanbul projesinin arsa fiyatlarını son 1 yılda 2 ile 4 kat oranında artırdığını belirtiyor.

kaya city kanal istanbul Haberi

kaya city kanal istanbul



Karadeniz’den Marmara’ya kadar İstanbul’un ikinci Boğaz hattını oluşturacak “Çılgın Proje” Kanal İstanbul’un, henüz resmen açıklanmayan güzergahına yönelik beklenti ve açıklamalar bile, ‘Yeni İstanbul’ olarak planlanan Kayaşehir’de, projelere yönelik talebi tırmandırmaya yetti. Kanal İstanbul’la birlikte prim beklentisi artınca, 2014’te tamamlanması planlanan Kaya City Residence’da dairelerin yüzde 50’si üç ayda satıldı. 


SATIŞ OFİSİ DOLMAYA BAŞLADI 


Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, “İstanbullular Kanal İstanbul’un geçeceğine kesin gözüyle bakılan Kayaşehir’i gecikmeden keşfetme çabasına girdi. Satış ofimize gelen aile sayısı haftada 25’den, 50’nin üzerine çıktı, talep nedeniyle indirim kampanyalarına son verdik”...