23 / 07 / 2024

Kaya London Gayrimenkul iletişim

Kaya London Gayrimenkul iletişim

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya ve Sedat Kaya tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya gayrimenkul kraliçesi çıktı! Bakın hangi ilde, ne yatırımı var!

Türkiye'nin en başarılı oyuncuları arasında gösterilen Serenay Sarıkaya gayrimenkul zengini çıktı. Bakın güzel oyuncunun hangi ilde ne yatırımı var...

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı! Tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde yılın son fırsatı kampanyasında tüm dairelerde 24 ay vade farksız ödeme fırsatı devam ediyor.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Kaya Taşınmaz Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer’de 19 milyon 394 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Kaya ve Hamza Kaya ortaklığında kuruldu.

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zeyşah Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Zeynep Özçelik Kaya tarafından kuruldu.

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Kvc Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Kıvanç Kaya tarafından kuruldu.

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Global İnvestment Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kaya tarafından kuruldu.

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

First Group Gayrimenkul Otomotiv Turizm Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200.000,00 sermaye bedeli ile Imad M.M. Alreefi ile Anas Kaya ortaklığıyla  kuruldu.

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Kaya London Gayrimenkul iletişim Haberi

Kaya London Gayrimenkul iletişim

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bahçelievler’de 450 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya ve Sedat Kaya tarafından kuruldu.

Kaya London Gayrimenkul Anonim Şirketi konusu:

GAYRİMENKUL 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. GIDA a. Her türlü...