06 / 05 / 2024

Kayak turizmi ne durumda

Kayak turizmi ne durumda

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Pinga Uluslararası Sağlık Turizmi Ve Seyahat Acentası Limited Şirketi Ümraniye'de Mümüne Aydın tarafından kuruldu.

Kayseri Erciyes'te 4 yeni otel açıldı!

Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi'ne 4 yeni otel inşa edildi. İnşa edilen yapıların toplam maliyeti 210 milyon liraya mal oldu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Ordu Çambaşı'nda bungalov inşasına başlandı!

Ordu’da yer alan Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi'ne bungalov evler inşa ediliyor.

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne sosyal donatı alanları yapılacak!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Kalkınma İdaresi Başkanlığı, turizm geliştirme programı kapsamına aldığı Bingöl Hesarek Kayak Merkezi için master planı hazırlıyor.

Yedikuyular Kayak Merkezi ne zaman açılacak?

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Yedikuyular Kayak Merkezi'nin yeni sezona yetişmesi planlanıyor.

Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi yeni yüzüne kavuşuyor!

Türkiye’nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Kars’ın Sarıkamış İlçesinde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor.

Palandöken ve Konaklı Kayak merkezleri Erzurum Büyükşehir'in!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezlerinin Büyükşehir Belediyesi’ne devrolduğunu söyledi.

Kazakistan Slalom Evi'ne kayak merkezi yapılacak!

Kazakistan Astana'daki binalardan biri kayak pistine sahip olacak. Kazakistan Mimarlar Birliği'nden Şokhan Mataybekov tarafından tasarlanan "Slalom Evi" adını taşıyan 21 katlı bina üzerinde kayak pisti 326 metreye ulaşıyor.

İnegöl Oylat modern sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek!

İnegöl Belediyesi’ne ait termal tesis Oylat’ta ‘Su ile Gelen Sağlık (Spa) Hizmetleri Merkezi’ kurulması için hazırlanan proje BEBKA desteğiyle hayata geçirilecek. Proje ile Oylat, modern bir sağlık turizmi tesisine dönüştürülecek.

Fethiye Kayaköy'ün isim referandumu ne zaman?

Fethiye Belediye Meclisi, Kayaköy Mahallesinin isminin “Kayı” olarak değiştirilmesiyle ilgili talep üzerine, en iyi kararı bölge halkının vereceği düşüncesiyle, Kayaköy’de mini referandum kararı vermişti.

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi çalışmaları ne durumda?

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi, bu kışa yetiştirilmeye çalışılıyor. Malatya Valisi Süleyman Kamçı tarafından yakın bir şekilde takip edilen çalışmalar yolların yapılmasıyla birlikte son bulacak.

Kayak turizmi ne durumda Haberi

Kayak turizmi ne durumda

İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.


Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da ise kar kalınlığı 20 santimetreye...