13 / 05 / 2024

kayaköye otel yapılacak

kayaköye otel yapılacak

Fethiye ilçesinde bulunan 5 bin yık gellıçmişe sahip tarihi Kayaköy'e yeni çalışma ile 300 yatak kapasiteli otel yapılacak. Kayaköy un onarımı yapılarak halkın kullanımına da açacak.

Emekliler acil bakın! SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023!

Emekliler acil bakın... SSK ve Bağkur emeklilerine ek zam yapılacak mı? İşte A'dan Z'ye emekli ek zam detayları 2023...

Aile Bakanlığı yeni ay destek ödemesi yapacak mı? Nisan ayı ödemeleri bayramdan önce mi yapılacak? 1250 TL'ye okkalı zam

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara 850 TL ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek Ödemeleri ne zaman yapılacak? Ramazan Bayramı öncesi ödeme yapılacak mı? 1250 TL'ye okkalı zam gelecek mi? İşte detaylar...

TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin tek tek belli olduğu TOKİ kura çekilişi tarihleri merakla bekleniyor. Peki TOKİ yeni kura tarihleri il il açıklandı mı? Kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

TOKİ İlk Evim projesinin kura tarihleri sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi belli oldu mu? İl il kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvurduysanız hemen bakın!

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Tokat'ta Ballıca Mağarası'nın yanına 4 milyon TL'ye otel yapılacak!

Tokat'ta, UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne giren Ballıca Mağarası'nın yanında sağlık için yurda gelenlere hizmet sunulması amacıyla otel inşa edilecek.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Düzce'ye 300 sosyal konut yapılacak!

Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olabilmesi için yapılacak olan sosyal konutlara ilişkin bilgiler açıklığa kavuşuyor.  Kimlerin sosyal konut alabileceği netlik kazanırken Düzce'ye de 300 sosyal konut yapılacağı öğrenildi...

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Hakkari Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel yapılacak!

Hakkari'deki 2 bin 800 Rakımlı Merga Bütan Kayak Merkezi'ne 100 yataklı otel inşa edilecek.

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

kayaköye otel yapılacak Haberi

kayaköye otel yapılacak

Fethiye ilçesinde bulunan 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Kayaköy'e 300 yatak kapasiteli otel yapılacak. Kayaköy un onarımı yapılarak halkın kullanımına da açacak. Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan 5 bin yıllık geçmişe sahip tarihi Kayaköy'e 300yatak kapasiteli otel yapılacak. İhale edilecek oteli isleten firma Kayaköyün onarımını yaparak halkın kullanımına da açacak.Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı arasında imzalanan protokolle Fethiye'de bulunan tarihi Kayaköy'de yeni bir dönem başlıyor. Yeni düzenleme ile tarihi kalmaların yer aldığı bölge turizme açılırken, diğer bölgeye de kısmi inşaat serbestliği getirildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, 5 bin yıllık Rum evlerini barındıran Kayaköy ün korunması için kollan sıvadı. Yeni çalışma ile Kayaköy'e 300 yatak kapasiteli otel yapılacak. Kayaköy ün üçte birlik kısmını kapsayacak oteli işleten...