08 / 05 / 2024

Kayaşehir Anacadde ne zaman satışa çıkacak

Kayaşehir Anacadde ne zaman satışa çıkacak

Dükkanların alanlarının 42 metrekare ile 1.350 metrekare arasında değiştiği Kayaşehir Anacadde projesi, İstanbul Kayaşehir'de Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla yükseliyor. Projede satışlar 9 Haziran'da gerçekleşecek...

Kayaşehir Anacadde satılık dükkan!

Satışlarının açık artırma usulü ile 8 Haziran Pazar günü gerçekleşeceği Kayaşehir Anacadde satılık dükkan fiyatları 270 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 63 adet dükkan satışa sunuluyor...

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de 48 ay vade 0,99 faiz fırsatı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Nevbahar Kayaşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor? Luxera Nevbahar Kayaşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sabiha Gökçen, İstanbul Havalimanı, Kayaşehir-Başakşehir metroları ne zaman açılacak? Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 

Sabiha Gökçen ve İstanbul Havalimanı metroları güzergahında yer alan 3 metronun açılış tarihleri merak konusu oldu. Peki, E5-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu açıldı mı? İstanbul Havalimanı Metrosu ne zaman açılacak? Kayaşehir-Başakşehir arasındaki metro hattı ne zaman hizmete girecek? İşte cevabı

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Kayaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusuna 25 Nisan 2018 yanıtını verebiliriz.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 2 güne girildi. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 3 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 3 güne girildi. Projede yer alan konutlar için taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Son başvuru tarihinin 11 Nisan olarak belirlendiği TOKİ Kayaşehir projesi için geri sayım başladı. Peki TOKİ Kayaşehir 2018 başvuru bedeli ne zaman iade edilecek?

Kayaşehir TOKİ başvuruları için son 5 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 5 güne girildi. TOKİ Kayaşehir'de taksit tutarları 667,44 TL ile 3 bin 875 TL arasında değişiyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları için son 7 gün!

TOKİ Kayaşehir 605 konut projesinin başvuru döneminde son 7 güne girildi. Projede en düşük konut fiyatı 160 bin 185 TL olarak belirlendi.

Kayaşehir Anacadde ne zaman satışa çıkacak Haberi

Kayaşehir Anacadde ne zaman satışa çıkacak

Son başvuruların 6 Haziran 2014 tarihinde (bugün) gerçekleştiği Kayaşehir Anacadde projesi, Makro & Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla yaşama geçiriliyor. Projede satışlar açık artırma usulü ile yapılacak.


Toplam  23 bin 170 metrekare alan metrekare alan üzerinde inşa edilen Anacadde Kayaşehir nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Başakşehir-Kayaşehir cevabı veriliyor. Projede 63 adet dükkan bulunuyor. 


Açık artırmanın 9 Haziran'da gerçekleşecceği Kayaşehir Anacadde projesi, Olimpiyat Stadı’na 3 dakika, 8 İhtisas Hastanesi’nin inşa edildiği Sağlık Kenti’ne 2 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakika mesafede yaşama geçiriliyor.


Kayaşehir Anacadde satış tarihi 9 Haziran 2014 Pazar günü olarak belirlendi. Projede yer alan dükkanların fiyatları 270 bin TL'den başlıyor.


Peşin ya da banka kredili ödemelerde yüzde 6 indirim uygulanan Kayaşehir Anacadde projesi kapsamında yer alan dükkanların alanları 42 metrekare ile 1.350...