23 / 05 / 2024

Kayaşehir park projesi

Kayaşehir park projesi

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bölgede eski dolgu alanı olarak adlandırılan yerdeki 370 dönümlük bir alanda Hyde Park benzeri büyük bir şehir parkının yapılması için proje geliştirme çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi...

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda tamamlanacak!

İBB'nin bütçesinin olmadığı gerekçesiyle durdurduğu Metrokent-Kayaşehir metro projesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu; metro hattının 18 ay sonra bitirileceğini açıkladı. 

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı imar planı askıda!

Başakşehir İlçesi, Kayaşehir - Olimpiyat Parkı Tramvay Hattı Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.07.2016 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar!

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği 862 konutun detayları belli oldu. İşte 7 soruda TOKİ Kayaşehir projesi...

TOKİ Kayaşehir'de sözleşme dönemi başlıyor!

Başvuruların 2 Nisan-11 Nisan 2018 tarihleri arasında kabul edildiği Kayaşehir TOKİ projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

15 soruda TOKİ Kayaşehir 2018 projesi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), İstanbul Kayaşehir’de yatay mimari ve mahalle konsepti ile orta gelirli aileler için 605 yeni konut inşa edecek. 

Rakamlarla TOKİPARK Kayaşehir projesi!

TOKİ tarafından Kayaşehir'de hayata geçirilen TOKİPARK Kayaşehir projesi ile İstanbul’un en büyük yeşil alanlarından biri inşa ediliyor...

TOKİ Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekarelik park inşa ediyor!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olacak park inşa ediyor. 4 etaptan oluşan parkın birinci etabında inşaat devam ediyor. TOKİ Başkanı Turan park inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi!

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge'de yepyeni konut projesi için kolları sıvadı. TOKİ Kayaşehir yeni konut projesi ihale tarihi ne zaman?

Kayaşehir TOKİ kura sonucu 2017!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde konutlara yer verilen TOKİ Kayaşehir Konutları projesi için kura çekilişi bugün yapılıyor. Konutların minimum satış fiyatları 144 bin 755 TL'den başlıyor...

Kayaşehir park projesi Haberi

Kayaşehir park projesi

İstanbul'un gelişme alanları arasında yer alması ile son yıllarda hızlı bir yapılaşma sürecine giren Kayaşehir, planlı gelişimi ile Türkiye'nin örnek bölgelerinden biri. Başakşehir ilçesine bağlı olan Kayaşehir'de, 1,5 milyon kişinin yaşadığı bir şehir oluşturulması planlanıyor. Birbiri ardına hayata geçirilen konut projeleriyle bu hedefe kısa sürede yaklaşılacak gibi. 


Bu gelişim doğal olarak beraberinde sosyal mekan projelerini de getiriyor. Bölgede daha önceki sayılarımızda haberini yaptığımız, proje sahibi Emlak Konut GYO olan bir şehir parkı yapılacak. Parkın ihaleye çıkması konusunda yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. 


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, bölgede eski dolgu alanı olarak adlandırılan yerdeki 370 dönümlük bir alanda Hyde Park benzeri büyük bir şehir parkının yapılması için proje geliştirme çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi. Kurum, önümüzdeki aylarda ihaleye çıkılması için hazırlıklar...