02 / 05 / 2024

kayaşehir toplu konut projeleri

kayaşehir toplu konut projeleri

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor...

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutun teslimlerine başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Kayaşehir'de 4 etap olarak hayata geçirilen 2 bin 450 sosyal konutun teslimleri başladı.

Egeşehir Toplu Konut Projesi'yle İzmir'e 546 yeni konut geliyor! 650 bin TL'ye 3+1 konut fırsatı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için Çiğli’de inşa edeceği 546 dairelik toplu konut projesi 2025 yılında tamamlanacak.

TOKİ, Kayaşehir'deki 2 bin 450 konutun teslimlerine başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 4 etap olarak inşa edilen 2 bin 450 sosyal konut tamamlandı. Projede yer alan konutların teslimleri 15 Ocak'tan başlayacak.

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de 48 ay vade 0,99 faiz fırsatı!

Luxera Gayrimenkul tarafından inşa edilen Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde  48 ay vade 0,99 faiz fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Luxera Nevbahar Kayaşehir'de hangi konut tipleri bulunuyor? Luxera Nevbahar Kayaşehir'de konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi, 2425 parsel Güney Ataşehir Toplu Konut Yerleşim Alanı İlave Nazım İmar Planı'na (H:Serbest) ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Başakşehir Kayaşehir 2019 başvuruları sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Başakşehir Kayaşehir 2019 projesinde yer alan konutlar için başvurular 31 Ekim 2019 tarihi itibariyle sona eriyor.

kayaşehir toplu konut projeleri Haberi

kayaşehir toplu konut projeleri

İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor.



İstanbul'a 'İki Yeni Şehir' projesinin Avrupa Yakası'ndaki çekirdeğini oluşturan Kayaşehir, bu plan doğrultusunda yapılan yatırımlarla her geçen yıl büyüyor. Emlak Konut GYO ve  TOKİ  projeleri ile oluşturulan uydu kente bölgedeki şahıslara ait araziler üzerine yapılan projeler de eklenmeye başladı. 

Bölgede sekiz proje hayata geçmeye hazırlanırken yenileri de planlanıyor. 


Kayabaşı, 10 yıl öncesine kadar  İstanbul'un uzak köylerinden biriydi. 


1999 yılındaki Marmara Depremi'nin ardından istanbul'da çürük yapılarda yaşayan nüfusu sağlam yapılara taşımak üzere bölgede büyük bir uydu kent planlandı. Bu uydu kentin adı da Kayaşehir oldu. 


Her geçen yıl hızla büyüyen Kayaşehir'de şu anda TOKİ tarafından hayata geçirilen...