21 / 05 / 2024

kayı turizm antalya

kayı turizm antalya

Antalya 13. İcra Dairesi; Muratpaşa'da yer alan Kayı Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait turizm amaçlı holding binasını 46 milyon 238 bin 965 TL'den satışa çıkardı.

Özgüneş Turizm'den Antalya'ya 112 milyon 671 bin TL'lik otel yatırımı!

Özgüneş Turizm ve Tic. A.Ş Antalya'ya turizm konaklama tesisi projesi için düğmeye bastı. Manavgat ilçesinde hayata geçirilecek olan proje 112 milyon 671 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Max Level Hotel-SPA için düğmeye basıldı! Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Ilgınlar Turizm, Antalya Manavgat'ta hayata geçireceği yeni otel projesi için düğmeye bastı. 486 oda ve 1060 yatak kapasiteli otel 206 milyon 656 bin TL'ye mal olacak.

Crystal Daisy Turizm Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor! Antalya'ya 3 yıldızlı yeni otel geliyor!

Crystal Daisy Turizm Konaklama Tesisi'nin inşaatı resmen başlıyor. Antalya Serik'te hayata geçirilecek olan proje 233 milyon 930 bin TL'ye mal olacak.

Antalya'da yılın ilk günlerinden turizm rekoru!

Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Antalya’ya yılın ilk günlerinde gelen turist sayısı geçen yıla göre yüzde 27,7 arttı.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da turizm imarlı arsa satıyor: 95 milyon TL'ye!

Antalya İli Döşemealtı Belediye Başkanlığı, Antalya Döşemealtı'nda yer alan turizm alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Antalya'da 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi iptal edildi!

Antalya'da müfettişler, özellikle denize yakın hazine arazilerinde hak sahibi olmak için 1 Ocak 2018 sonrasında yapıldığı tespit edilen 105 kaçak yapının Yapı Kayıt Belgesi'ni iptal etti. 

Antalya 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi!

Kaş-Demre arasına kurulması planlanan Antalya’nın 3. Havalimanı turizm yatırımcılarını harekete geçirdi. Bölgede arsa tahsisi yapılan Ela Quality Resort Genel Müdürü Ufuk Gezgin havalimanının yatırımları hızlandıracağını açıkladı. 

Antalya Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nin kuraları çekildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Antalya Serik Kocayatak’ta inşa edilen Turizm Çalışanları Toplu Konut Projesi’nde kura çekimi yapıldı.

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Öztürk tarafından kuruldu.

TOKİ Antalya Turizm Konutları'nda başvuru süresi uzatıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 606 TL taksitle turizm çalışanlarına ev imkanı sunduğu ‘Turizm Çalışanları Toplu Konutları’ başvuru süresi 31 Ekim tarihine kadar uzadı. 

TOKİ’den Antalya’da turizm çalışanlarına özel proje!

TOKİ, Antalya’nın Yukarıkocayatak Mahallesi’nde turizm sektörü çalışanları için 583 adet konuttan oluşan yeni bir yaşam merkezi inşa ediyor. 

kayı turizm antalya Haberi

kayı turizm antalya

Antalya 13. İcra Dairesi; Muratpaşa'da yer alan Kayı Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait turizm amaçlı holding binasını satışa çıkardı. Toplam bedeli 46 milyon 238 bin 965 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 16 Aralık 2014 günü 11:00 - 11:10 arasında Antalya 13. İcra Dairesi'nde yapılacak. İkinci satış günü ise 16 Ocak 2015 günü 11:00 - 11:10 arasında yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

13.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/6973


T.C. ANTALYA 13. İCRA DAİRESİ


2014/6973 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


ipoteğin Paraya çevrilmesi yolu ile Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


TAŞINMAZIN


Özellikleri: ANTALYA İLİ.MURATPAŞA İLÇESİ,GÜZELOBA MAHALLESİ,3676 ADA.21


PARSELBODRUM KAT+ZEMİN ÜSTÜ 4 KATLI BETONARME BİNA VE ARSASI


TAŞINMAZIN YERİ VE MEVKİLİpoteğin paraya çevrilmesi yolu ile satışa konu taşınmaz, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 3676 Ada, 21...