08 / 05 / 2024

Kayı Turizm

Kayı Turizm

Antalya 13. İcra Dairesi; Muratpaşa'da yer alan Kayı Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait turizm amaçlı holding binasını 46 milyon 238 bin 965 TL'den satışa çıkardı.

Kayı Turizm'in patronu Talha Görgülü: Rezervasyonlar son dakikaya yığılacak!

Kayı Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Talha Görgülü, turizmde hedeflere ulaşılacağını ancak Avrupa'daki kriz nedeniyle rezervasyonların son dakikaya yığılacağını söyledi

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51,6 milyar TL'lik gelir vergilendirilecek!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik düzenlemeyle yıllık 51 milyar 638 milyon 400 bin liralık bir kazancın kayıt altına alınması ve vergilendirilmesi bekleniyor.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turlond Turizm Sağlık Ve Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Erden Ziya Gökay tarafından kuruldu.

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

GBA Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GBA Turizm Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Beyhan Aybek ve Gökay Alyüksel ortaklığıyla kuruldu.

BGG Turizm ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

BGG Turizm ve Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Görmeli tarafından kuruldu.

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak!

Utopya Turizm İnşaat İşletmecilik Ticaret A.Ş. kayıtlı sermaye tavanı artırımı hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklama yaptı. Utopya Turizm İnşaat sermaye artırımı için SPK'ya başvuracak.

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Öztürk tarafından kuruldu.

Beyaz Bina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beyaz Bina İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökalp Beyaz, Özkalp Beyaz ve Gökay Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Tercüme Danışmanlık Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Pınar Bozyel tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Nisan'da Bomonti, Merkez Mahallesi, Harzemşah Sokak'ta kuruldu.

Kayı Turizm Haberi

Kayı Turizm

Antalya 13. İcra Dairesi; Muratpaşa'da yer alan Kayı Turizm Seyahat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'ne ait turizm amaçlı holding binasını satışa çıkardı. Toplam bedeli 46 milyon 238 bin 965 TL olarak belirlendi. 


İhalesi; 16 Aralık 2014 günü 11:00 - 11:10 arasında Antalya 13. İcra Dairesi'nde yapılacak. İkinci satış günü ise 16 Ocak 2015 günü 11:00 - 11:10 arasında yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

13.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2014/6973


T.C. ANTALYA 13. İCRA DAİRESİ


2014/6973 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


ipoteğin Paraya çevrilmesi yolu ile Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


TAŞINMAZIN


Özellikleri: ANTALYA İLİ.MURATPAŞA İLÇESİ,GÜZELOBA MAHALLESİ,3676 ADA.21


PARSELBODRUM KAT+ZEMİN ÜSTÜ 4 KATLI BETONARME BİNA VE ARSASI


TAŞINMAZIN YERİ VE MEVKİLİpoteğin paraya çevrilmesi yolu ile satışa konu taşınmaz, Antalya İli, Muratpaşa İlçesi, Güzeloba Mahallesi, 3676 Ada, 21...