30 / 04 / 2024

kaymaklı belediyesi Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi

kaymaklı belediyesi Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi

Kaymaklı Belediyesi tarafından hazırlanarak Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulunun onayından geçirilerek uygulamaya konan "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" hızlı adımlarla ilerliyor...

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Şahinbey Belediyesi yeraltı otoparkını 233 bin TL'ye kiraya verdi!

Şahinbey Belediyesi 2017 yılında 280 bin TL + KDV’ye kiraya verdiği otoparkın fiyatını 409 bin TL’ye çıkardı. Kiracı tutarı kabul etmeyince otoparkı yeni ihaleyle bu kez 233 bin TL'ye kiraya verdi.

Samsun Subaşı Yeraltı Çarşısı yıkılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin mülkünde olan 22 dükkan kapasiteli Yeraltı Çarşısı'nın yıkılması yerine otopark yapılması planlanıyor.

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Hayrabolu Yeraltı Otoparkı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı'nın inşaatını tamamlıyor.

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

Hayrabolu'da meydan ve yeraltı otoparkının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu'da hayata geçireceği Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı inşaatının temelini tören eşliğinde attı.

İzmir'e metro vagonları için yeraltı otoparkı yapılıyor!

Metro vagonları için “yeraltı otoparkı” yapılıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi, metro vagonlarının depolama ve bakımlarının gerçekleştirileceği Halkapınar Yeraltı Tesisi’nin ihalesini sonuçlandırdı.

Tekirdağ Hayrabolu'ya katlı yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hayrabolu’da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Nevşehir'deki yeraltı şehrinde son durum!

Nevşehir Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) iş birliği ile gerçekleştirilen Nevşehir Kalesi ve Etrafı Kentsel Dönüşüm Proje çalışmaları sırasında ortaya çıkartılan dünyanın en büyük yeraltı şehir yerleşiminde inceleme yapıldı.

kaymaklı belediyesi Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi Haberi

kaymaklı belediyesi Yeraltı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi

Kaymaklı Belediyesi tarafından hazırlanarak Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Kurulunun onayından geçirilerek uygulamaya konan "Yer altı Şehri Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi" hızlı adımlarla ilerliyor. Proje kapsamında inşaatı tamamlanan beş adet hediyelik eşya satış ünitesi de kiracılarına teslim edildi. Kısa bir süre önce yapım ihalesi yapılarak yükleniciye yer teslim yapılan Kafebistro ve satış ünitesi inşaatı da hızlı bir biçimde devam ederken süresi içerisinde tamamlanarak kiracısına teslim edilecek. Projenin tamamlanmasıyla ülkemizin ve Kapadokya Bölgesinin göz bebeği olan Kaymaklı Yeraltı Şehri ziyaretçilere ve kasabaya ayrı bir güzellik katacak. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma, bütün çabaların ve mücadelenin yaşanılabilir bir Kaymaklı için olduğunu söyledi. 


Muşkara...