21 / 05 / 2024

kaynaşlı Sosyal Konut Projesi son durum

kaynaşlı Sosyal Konut Projesi son durum

Kaynaşlı'da, Sosyal Konut Projesi" nde son aşamaya gelindi. Proje kapsamında gelir seviyesi düşük ve yardıma muhtaç ailelere yönelik TOKİ tarafından Darıyeri Hasanbey köyü Düzorman mevkisinde yapılan 95 konut tamamlandı.

Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir? İşte 7 maddede konut sorununa çözüm!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen barınma krizi gün geçtikçe daha da derinleşiyor. Konut krizi, sosyal konut üretimi ile çözülebilir. Peki Türkiye'de daha fazla sosyal konut nasıl yapılabilir?

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Son 20 yılda İstanbul’daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut!

İstanbul'da kiralık ve satılık konutlarda kriz devam ederken uzman isimler ve devlet yetkilileri sosyal konutların çözüm olacağını belirtiyor. Ancak son 20 yılda İstanbul'daki konut üretiminin yalnızca yüzde 5'i sosyal konut...

Milyonları ilgilendiren karar resmen açıklandı! Konut arzı artırılacak, sosyal konut projeleri geliştirilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" yer aldı. Yayımlanan programda konut arzının artırılması ve sosyal konut projelerinin geliştirilmesiyle ilgili maddeler de yer aldı.

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! Yeni sosyal konut projeleri geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilgili bakanlar ve bürokratların katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Orta Vadeli Program'ı (2024-2026) duyurdu. Erdoğan, yaptığı açıklamada yeni sosyal konut projelerinin geleceğini açıkladı.

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? TOKİ kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri Şubat 2023 belli oldu mu? sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte TOKİ kura takviminde son dakika...

Cumhurbaşkanı Erdoğan kimleri kapsayacağını açıkladı! 12 ilde yeni özel sosyal konut projesi başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 12 ilde yeni özel sosyal konut projesinin başlayacağını açıkladı. Erdoğan, projenin kimleri kapsayacağını da duyurdu. İşte merak edilen o sorunun yanıtı…

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde ilk temeller atılıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin temeli yarın atılıyor! 4 milyon 560 bin oldu!

Eylül ayında açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi TOKİ’nin ilk temel atma töreni yarın gerçekleşecek. Töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara’dan başlatacak. İşte detaylar…

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022?

Sosyal konut başvuru nasıl yapılır? TOKİ'ye nasıl başvurulur 2022? Soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

kaynaşlı Sosyal Konut Projesi son durum Haberi

kaynaşlı Sosyal Konut Projesi son durum

Kaynaşlı'da, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yürütülen "Sosyal Konut Projesi" nde son aşamaya gelindi.


Proje kapsamında gelir seviyesi düşük ve yardıma muhtaç ailelere yönelik TOKİ tarafından Darıyeri Hasanbey köyü Düzorman mevkisinde yapılan 95 konut tamamlandı, çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hak sahibi olacak vatandaşlar, kurayla...