16 / 05 / 2024

Kayseri 3 osb

Kayseri 3 osb

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, üç ayrı organize sanayi kurulması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Başkan Çelik, her üç OSB için de Başbakan Ahmet Davutoğlu´ndan destek sözü aldıklarını söyledi.

Kayseri Kocasinan'da 4 bin 383 adet konutun 3 bin 59'u teslim edildi!

Kayseri Kocasinan Belediyesi kentsel dönüşüm projelerine devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bu zamana kadar toplam 4 bin 383 adet konuttan 3 bin 59 âdetini teslim ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Büyükşehir'den konut alanı imarlı satılık 3 arsa! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi,  konut alanı imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Taşınmazların muhammen bedeli 6 milyon olarak belirlendi.

Kayseri Talas Belediyesi'nden 34.8 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri Talas Belediyesi, Kayseri ili, Talas ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü toplam 34 milyon 800 bin TL muhammen bedel ile satıyor...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Kayseri'de 21.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Kayseri Ertuğrulgazi, Saraybosna, ve Tanpınar'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 21 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep 3. OSB'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Gaziantep İcra Dairesi, Gaziantep 3. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki kargir fabrika binası ve sosyal tesisi icradan satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 16 milyon 728 bin 474 TL olarak belirlendi.

Konya 3. OSB'de 123 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Konya 10. İcra Dairesi, Selçuklu Kayacık mahallesinde bulunan arsa ve fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam fiyatı 123 milyon 23 bin 396 TL olarak belirlendi. 

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri 3 osb Haberi

Kayseri 3 osb

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, üç ayrı organize sanayi kurulması için çalışmaları sürdürdüklerini belirtti. Başkan Çelik, her üç OSB için de Başbakan Ahmet Davutoğlu´ndan destek sözü

aldıklarını söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kurmak istedikleri organize sanayi bölgeleriyle ilgili KON TV´de katıldığı Başkent Gündemi adlı programda açıklamalarda bulundu. Kayseri´ye ciddi bir istihdam ve ekonomik canlılık getirecek olan üç ayrı organize sanayi projeleri olduğunu ifade eden Başkan Çelik, "Birinci projemiz Et ve Et Ürünleri İhtisas OSB´si. Kayseri, et ve et ürünlerinde önemli bir merkez. Çok sayıda küçük ve orta ölçekli besici var. Ankara yolundaki Beydeğirmeni bölgesinde 5 milyon m².lik bir yer bulunuyor. Kayseri´deki tüm besicileri oraya taşımayı düşünüyoruz. 700­800 bin m².lik bölümü de Et ve Et Ürünleri İhtisas OSB´si yapmak istiyoruz....