02 / 08 / 2024

Kayseri Cırgalan okul inşaatı

Kayseri Cırgalan okul inşaatı

Hayırsever insanları ile tanınan Kayseri artık hayırsever kurumlarıyla da tanınacak. Büyükşehir Belediyesi Cırgalan’ın ihtiyaç duyduğu okulun temelini törenle attı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl beşinci okulun temelini attıklarını söyl

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Velileri üzecek haber; Okul kıyafetlerine yüzde 60 zam

Yaklaşan okul açılışı öncesinde, velileri endişelendiren bir haber geldi. 11 Eylül'de başlayacak olan okul dönemi maratonunda, okul kıyafetlerinin fiyatları geçen yıla göre yüzde 60 arttı. Yükselen maliyetler, hem satıcıları hem de velileri şikayet ettiriyor.

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Halman Turizm Personel Ve Okul Taşımacılığı İç Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdullah Abdullahoğlu tarafından kuruldu.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Yüzde 300'e varan zamlar velileri şoke etti

Okula dönüş bu yıl veliler için sancılı bir sürecin başlangıcı olacak. Okul kıyafeti, çantası, eşofmanı ayakkabısı derken adeta uçuşa geçen fiyatlarla epey zorlanacak veliler şimdiden okul çantasını doldurmanın zorluğunu yaşamaya başladı.

Kayseri'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 14 milyon 911 bin 107 TL'ye satıyor...

Kayseri Melikgazi'de 12.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrikayı 12 milyon 500 bin TL'ye satıyor..

Kayseri Melikgazi'de 8.6 milyon TL'ye satılık tarla!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kayseri Melikgazi'de yer alan arsayı 8 milyon 564 bin TL'ye satışa çıkardı.

Kayseri İncesu'da 25.7 milyon TL'ye icradan satılık ticari bina!

T.C. İncesu İcra Dairesi, Kayseri ili, İncesu ilçesi, Sultansazı Mahallesi, 1359 ada 12 parselde yer alan ticari binayı 25 milyon 751 bin 476,58 TL'ye satıyor.

Kayseri Melikgazi'de 10.7 milyon TL'ye icradan satılık iş yeri!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde yer alan iş yerini 10 milyon 700 bin 35 TL'ye satıyor...

Kayseri'de arazi anlaşmazlığında komşusunu yaralayana para cezası!

Kayseri’de arsa anlaşmazlığı yaşadığı kavgada komşusu 62 yaşındaki Adem C.’ye şiddet uygulayan 63 yaşındaki Yusuf K'ya 2 bin TL para cezası verildi.

Kocaeli Başiskele'de 15.5 milyon TL'ye icradan satılık okul binası!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Başiskele Bahçecik Mahallesi, 584 ada 2 parselde yer alan okul binasını 15 milyon 462 bin 363 TL'ye satıyor...

Bağcılar Belediyesi 15 okul inşaatı için çalışmalara başladı!

İstanbul Valiliği, Bağcılar Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Bağcılar'a 15 okul yapılması için çalışmalara başlandı. 

Kayseri Cırgalan okul inşaatı Haberi

Kayseri Cırgalan okul inşaatı

Büyükşehir Belediyesi tarafından Cırgalan’a yaptırılacak olan okulun temeli törenle atıldı. Törene Başkan Çelik’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, bürokratlar ve Cırgalan halkı katıldı.

Tören alanında alkış ve tezahüratlarla karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, vatandaşlarla yakından ilgilendi ve bir süre kucağına aldığı küçük bir bebeği sevdi.


"ÖNCELİĞİMİZ GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLER"

Törende ilk konuşmayı yapan Başkan Mustafa Çelik, Kayseri’nin Türkiye ortalamasının üzerinde büyüdüğünü ve bu nedenle ihtiyaçların arttığını söyledi. İhtiyaçların başında eğitim tesisleri geldiğini dile getiren Başkan çelik, "Biliyorsunuz Kayserililer her şeyi devletten beklemezler. Hayırseverliliği ile dünyaca nam salmış biz özelliğimiz var. Kayserililer hayırseverdir de belediyeler durur mu? Biz de belediyeler olarak ’görevimiz değil’ demeden...