23 / 05 / 2024

kayseri de gana konsolosluğu

kayseri de gana konsolosluğu

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki İstikbal Mobilya fabrikasının yönetim binası içindeki ofisin açılış törenine, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile Gana'nın Ankara Büyükelçisi Alhaji Abbas İbrahim ve Kayseri Fahri Konsolosu Sami Boydak katıldı...

Kayseri'de konut firması sahibi 'dolandırıcılık' iddiasıyla tutuklandı!

Kayseri'de bir konut firmasının sahibi ve yönetim kurulu başkanı olan Temur S., 'dolandırıcılık' iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada tutuklandı.

Kayseri'de Ekim ayında 3 bin 100 konut satıldı!

TÜİK Bölge Müdürlüğü verilerine göre Kayseri' de 2018 Ekim ayında konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 17,11 artış göstererek 3 bin 100 oldu.

Kayseri'de inşaat firması sahibine FETÖ'den tutuklama!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir inşaat firması sahibi FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen A.T. mahkemece tutuklandı.

Kayseri'de imar barışına 81 bin 296 kişi başvurdu!

Kayseri’de, 8 Haziran’da başlayan imar barışından faydalanmak isteyen 81 bin 296 kişi başvuru yaptı, 38 milyon 752 bin TL gelir elde edildi.

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Mimar Sinan Kayseri'de anıldı!

Osmanlı padişahları Kanuni Sultan Süleyman, 2. Selim ve 3. Murat'ın dönemlerinde baş mimar olarak görev yapan Mimar Sinan, memleketi Kayseri'de anıldı.

Kayseri’de nitelikli konut stoku artıyor!

Anadolu’nun gelişen kentlerinden olan Kayseri’de nitelikli konut stoku artıyor.  35 konut projesinin yer aldığı kentte alım gücü yüksek nüfusun varlığı kentin gayrimenkul piyasasını hareketlendiriyor.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar Kayseri'de cami yaptırıyor!

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, memleketi olan Kayseri'de cami yaptırıyor. Selçuklu motifleriyle bezenen cami yakında ibadete açılacak..

Türkiye İMSAD, Kayseri’de sektör temsilcilerini buluşturdu!

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağı Kayseri’de; sanayici, müteahhit, mimar, mühendis ve müşavirlerden oluşan sektör temsilcilerini buluşturdu. 

Türkiye İMSAD, Kayseri’de sektör temsilcilerini buluşturuyor!

Türkiye İMSAD, ‘Anadolu Buluşmaları’nın dördüncü durağını Kayseri’de gerçekleştirecek. Türkiye İMSAD Kayseri etkinliği 16 Kasım'da yapılacak. 

Kayseri'de yatırımcılara ucuz arsa fırsatı!

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Büyükkılıç otomotiv sektöründe yatırım yapmak isteyenlere, Kayseri'de ucuz arsa fırsatı olduğunu açıkladı. 

Kayseri’de dev dönüşüm zirvesi bugün!

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu  Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı'nın 4'ncüsü Kayseri'de yapılacak. 

Kayseri'de kentsel dönüşüm yasa çıkmadan başladı!

Bakan Özhaseki, Kayseri'de belediye başkanlığı döneminden itibaren önemli çalışmalara imza attıklarını ve kentsel dönüşüm yasası çıkmadan önce Kayseri'de 50'den fazla gecekondu denebilecek mahalleyi yenileyerek imarlı mahalleler haline getirdiklerini ifade etti.

kayseri de gana konsolosluğu Haberi

kayseri de gana konsolosluğu


Gana Kayseri Fahri Konsolosluğu, törenle açıldı.


Organize Sanayi Bölgesi'ndeki İstikbal Mobilya fabrikasının yönetim binası içindeki ofisin açılış törenine, Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile Gana'nın Ankara Büyükelçisi Alhaji Abbas İbrahim ve Kayseri Fahri Konsolosu Sami Boydak katıldı.


Vali Düzgün, burada yaptığı konuşmada, Kayseri'de 13'ünci fahri konsolosluğu açtıklarını ve bunun 4'ünü Boydak ailesinin yürüttüğünü vurguladı.


Hacı Boydak'ın Kazakistan, Memduh Boydak'ın Japonya, Şükrü Boydak'ın Etiyopya ve Sami Boydak'ın da Gana fahri konsolosu olduğunu ifade edene Düzgün, "Bu konsolosluğun Kayseri'ye, Türkiye'ye ve Gana'ya hayırlı olmasını diliyorum. Kayseri'nin dünyaya açılması adına önemli organizasyonlar ve güzel çalışmalar. Aslında fahri konsolosluklar fedakarlık gerektiren işlerdir" şeklinde konuştu.


Büyükelçi Abbas İbrahim de Türkiye gibi büyük bir ülkede sadece Ankara'da büyükelçiliğin yeterli olmadığını belirterek, "Kayseri'ye açmış olduğumuz fahri konsolosluk ofisi iki ülke ilişkilerinin...