26 / 07 / 2024

Kayseri Develi yatırımları

Kayseri Develi yatırımları

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Develi ilçesinin ihtiyaç duyduğu yeni terminal için ihale yapıldı.

Kayseri Develi'de yol açma çalışmaları devam ediyor!

Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 metre eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

Mustafa Çelik Kayseri yatırımlarını değerlendirdi!

Şehit aileleri ve gaziler Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette Büyükşehir’in hayata geçirdiği yatırımlarını değerlendirildi.

Kayseri Büyükşehir yatırımları hız kesmiyor!

Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ve Pınarbaşı ilçelerini ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Kayseri yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin şehri büyütmek için yaptığı yatırımları anlattı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere bürokratlarıyla geniş çaplı bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes’e sezon öncesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi.

Kayseri'nin 2018 yatırımları planlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2018 yılı yatırımlarını planlamak üzere muhtarlar ve ilçe belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıların ardından Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla bir araya geldi. 

Kayseri'de ulaşım yatırımları hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdiği ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Kayseri Develi yatırımları Haberi

Kayseri Develi yatırımları

Büyükşehir Belediyesi ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Develi ilçesinin ihtiyaç duyduğu yeni terminal için ihale yapıldı.


Develi ilçesinde bulunan ve ilçe merkezinde kaldığı için ihtiyaca cevap veremez duruma gelen ilçe terminali Büyükşehir Belediyesi tarafından yenileniyor. Develi ilçesine yeni otobüs terminali ile muhtelif işlerin yapımı için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 111 bin TL olan ihaleye altı firma katıldı.

İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Dinçer Dinç: 890 bin TL

Birdal İnşaat: 900 bin TL

Yusufoğlu Mühendislik: 951 bin TL

Fahri Taban İnşaat: 974 bin TL

Mustafa Dadaloğlu: 1 milyon 072 bin TL

MHF Mimarlık-Mühendislik: 1 milyon 101 bin TL

İhale, komisyon tarafından tekliflerin incelenmesinin ardından sonuçlanacak.


Kayseri Büyükşehir...