03 / 05 / 2024

Kayseri Erkilet kentsel dönüşüm

Kayseri Erkilet kentsel dönüşüm

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, belediyenin programında yer alan hizmetlerin, projelerin ve yatırımların detayları hakkında ilgili birimlerden brifing almaya başladıklarını söyledi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları son gaz! Şehrin geleceği garantiye alınıyor!

Kocasinan Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde Erkilet Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki 2. etabın temeli atıldı ve inşaat çalışmaları son gaz devam ediyor. 

Belediye konut, ticaret akaryakıt ve servis istasyonu imarlı 5 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet, Aydınlar ve Tavlusun'da yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Belediye o ilde konut ve ticaret imarlı 7 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet'te yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 6 arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erkilet ve Erciyes'te yer alan 6 adet arsa ve günübirlik tesisi alanı için satış ihalesi düzenliyor.  Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslimler yapıldı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi’nin sürdürdüğü Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesinde bitirilen 224 konutun anahtarı sahiplerine teslim edildi.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşüm projesinde teslim heyecanı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Seyrani kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 18 Aralık'ta anahtar teslim töreni yapılacak. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde teslimler başlıyor. Uğurevler Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri 11 Aralık Cumartesi günü gerçekleşecek. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 560 bağımsız birim yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi 2’nci uygulama etabında 560 bağımsız birimin yıkımı gerçekleşti.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm Ocak'ta başlıyor!

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde hayata geçen kentsel dönüşüm projesi için toplantılar başladı. Proje dahilinde çalışmaların Ocak'ta başlayacağı açıklandı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 konut için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 450 adet konut için uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. 

Kayseri Erkilet kentsel dönüşüm Haberi

Kayseri Erkilet kentsel dönüşüm

Kocasinan Belediyesinde 10 yıldır meclis üyesi olarak görev yaptığını hatırlatan Başkan Ahmet Çolakbayraktar, "Hazırlanan ve devam eden projeleri gece-gündüz çalışıyoruz. Projeleri genel hatlarıyla zaten biliyorum ama şimdi detaylarına iniyoruz, üstüne eklenmesi gereken katkıları görüşüyoruz. Belediyemizi en ince ayrıntısına kadar tanımak için ilgili birimlerden brifing alıyoruz" dedi. 

İmar ve Şehircilik, Plan ve Proje, Kentsel Tasarım, Bilgi İşlem, Emlak ve Gelir Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Everekli, Başkan Çolakbayraktar'a ilgili müdürlükler ve çalışmaları hakkında brifing verdi. 


Kentsel dönüşüm, biten ve daha önce başlatılan projeler hakkında bilgi vereceklerini belirten Mehmet Everekli, "Erkilet bölgesinde Belediyemize ait mülkiyetler üzerinde kentsel dönüşümde rezerve alanı olarak kullanmayı düşündüğümüz parsellerimiz var. Bu parsellerdeki plan tadilatları için gerekli adımları attık. TOKİ veya diğer alternatiflerle beraber konut üretebiliriz. Burada yaklaşık 110...