16 / 05 / 2024

kayseri Eski Sinema Onay binası

kayseri Eski Sinema Onay binası

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri'ye kazandırılan 800 kişilik kütüphane hizmete açılıyor. 3 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te yeni kütüphane için açılış töreni yapılacak.

Kayseri’de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu!

Kayseri'de 1 milyar TL'lik kripto para vurgunu ortaya çıktı.  Bitrota isimli kripto para borsası üzerinden aralarında eski futbolcu Gökhan Zan'ın da yer aldığı 30 bine yakın kişiden para toplandı. 

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm projesinde eski binalar yıkılıyor!

Kayseri'ye bağlı Kocasinan Uğurevler Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde eski binalar ortadan kaldırılıyor.

Kayseri Seyrani kentsel dönüşümle modern görünüme kavuşuyor!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Seyrani'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski binaların yıkımı devam ediyor. Bölgeye modern binalar inşa ediliyor. 

Kayseri Kocasinan'da eski binalar ortadan kaldırılıyor!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde eski yapılar yıkılarak yerine modern binalar inşa ediliyor.

Kayseri Melikgazi'de eski yapılar yıkılıyor!

Kayseri Melikgazi ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 15 gecekondu yıkıldı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Kayseri'deki eski müze binası Paleontoloji Müzesi oluyor!

Kayseri'de yer alan eski Arkeoloji Müzesi binası, kentte ortaya çıkarılan 7,5 milyon yıllık fosillerin sergileneceği Paleontoloji Müzesi olarak hizmete açılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'ye millet bahçesi müjdesi!

Partisince Kayseri'de düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Eski hava ikmal bakım merkezinin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana bir millet bahçesi kuruyoruz'' diye konuştu.

Genç KAYMEK Gençlik Merkezi açıldı!

Kayseri Eskişehir Bağları bölgesine inşa edilen Genç KAYMEK Gençlik Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'ye millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de eski Hava İkmal Bakım Merkezi'nin olduğu alana millet bahçesi yapacaklarını söyledi...

Bu yıl 5 ilde şehir hastanesi açılacak!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü verilerine göre; Ankara Bilkent, Manisa, Kayseri, Eskişehir ve Elazığ’da toplam 7 bin 988 yatak kapasiteli 5 modern şehir hastanesi daha hizmete girecek.

Şehir hastanelerinin yalıtımında ODE tercih ediliyor!

ODE Yalıtım, Türkiye’nin en büyük projeleri Ankara Bilkent, Adana, Kayseri, Eskişehir ve Bursa Ali Osman Sönmez hastanelerinin ısı ve su yalıtımında ODE ürünleri kullanılıyor.

kayseri Eski Sinema Onay binası Haberi

kayseri Eski Sinema Onay binası


Kayseri Büyükşehir Belediyesi yanındaki Eski Sinema Onay binasında yapılan kütüphane hizmete hazır hale getirildi. Girişinde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in "Okumak iyi bir gelecek için en güzel yatırımdır" sözünün yer aldığı kütüphanede 15 bin basılı, 15 bin elektronik, 3 bin de sesli kitap bulunuyor. Ferah ders çalışma üniteleri, kitap cafe, bilgisayar odası, şifreli emanet dolapları ve masaj koltuklarının da yer aldığı kütüphanede 50 adet güncel dergi ile gazeteler de yer alacak.

Toplam 1500 metrekare büyüklüğünde olan ve üç kattan oluşan kütüphane, üyelik sistemi ve turnikeli geçiş sistemi ile hizmet verecek. Hem kütüphane hem de etüt imkanının bir arada sunulacağı kütüphane 3 Kasım Perşembe günü saat 13.00'de yapılacak törenle hizmete açılacak.



Kayseri Büyükşehir...