03 / 05 / 2024

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başladı. Bin 150 konut ve 50 işyeri yapılacak olan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında 25 konut yıkılacak.

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Çanlar kredi kartları için çalıyor: Borçlar 1.2 trilyon liraya ulaştı!

Bireysel kredi kartı borçları 1.2 trilyon TL'ye ulaştı. Tüketimin enflasyonla mücadeledeki zorlayıcı etkisi sebebiyle ekonomi yönetiminin de kredi kartlarında frene basması bekleniyor.

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Vatandaşlar kredi kartına yükleniyor! Kredi kartı borcu 1 trilyon TL’ye dayandı!

Geçim derdine düşenler kredi kartlarına yüklenmeye devam ederken, kredi kartı borçları 1 trilyon TL sınırına dayandı. Kredi kartı faizlerinin artırılması da harcamaların hızının düşmesi için yeterli olmadı.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

ABD'de konut başlangıçları 1 milyon 450 bine yükselerek beklentileri aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de konut başlangıçları, bu yılın Şubat ayında yüzde 9,8 artışla 1 milyon 450 bine yükseldi ve beklentileri aştı.

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Özel Sosyal Kültürel Tesis Alanları Plan Notu iptaline ilişkin 1/5000 ölçekli 24.06.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Memur zamlarında asgari ücret şoku! En az yüzde 50... Memur maaşları 1 Ocak 2023'te kaç TL olacak? 

Memur ve emekli, "Asgari ücrete yüzde 50 zam yapıldı, bize de olur mu?" sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Memur zamlarında asgari ücret şoku! En az yüzde 50... Memur maaşları 1 Ocak 2023'te kaç TL olacak? 

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri işte bu adımı bekliyor! Olursa maaşlar 1.200 TL'ye kadar artacak! Hemen göz atın!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklileri intibak adımı bekliyor! Eğer intibak çıkarsa emekli maaşları 1.200 Türk Lirası'na varan miktarda yükselebilecek. Hemen siz de bu son dakika haberine bir göz atın...

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022! TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesinin kura çekimi bugün yapılacak. İşte Selçuk TOKİ kura sonuçları 1 Ağustos 2022 ve TOKİ Selçuk 2+1 ve 3+1 kazananlar listesi...

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planına Riskli Yapılar ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi Haberi

Kayseri Hacılar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi

Kayseri Hacılar ilçesinde tarihinde gerçekleştirilen en büyük projenin ilk adımı olan birinci etap yıkım törenine Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici,  İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Övüç, Ak Parti İlçe Başkanı Hüdai Barut, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Protokolü ve daire müdürlerinin yanı sıra, sanayici ve işadamları ile vatandaşlar katıldı.


Belediye Başkanı seçilince ilk işinin ev sorunu çözmek için TOKİ ve Kentsel dönüşüme ağırlık vermek olduğunu söyleyen Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, programda yaptığı...