20 / 05 / 2024

Kayseri Hacılar gayrimenkul satışı

Kayseri Hacılar gayrimenkul satışı

Kayseri İli, Hacılar İlçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 9 milyon 164 bin 127,500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ'den Kayseri Hacılar'a 552 yeni konut geliyor!

Kayseri Hacılar ilçesinde yapılacak olan 552 konut projesi için; Hacılar Belediyesi ile TOKİ Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

İngiliz yatırımcılar gayrimenkul fonlarından çıkmaya devam etti!

Calastone tarafından derlenen verilere göre İngiliz yatırımcılar bu ay da gayrimenkul fonlarından ikinci ay üst üste para çekti, fakat hisse senedi ve sabit gelirli fonlara yönelik duyarlılığın arttığı belirtildi.

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atıcılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Atıcı tarafından kuruldu.

Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'da deniz ve yat tutkunlarını buluşturuyor!

Tuzla’nın en gözde noktası Mercan koyunda yükselen Mercan Tuzla Vesen Yalıları, Bosphorus Boat Show'un gayrimenkul sponsoru oldu. Bosphorus Boat Show 11 – 20 Kasım tarihleri arasında, Vesen Yalıları gayrimenkul sponsorluğunda ziyaretçileri ile bir araya gelecek. 

TOKİ Kayseri Hacılar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Hacılar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Hacılar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Hacılar sosyal konut projesi

O ilde 10 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Kayseri ili Hacılar Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Hacılar ilçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 19 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Kayseri'de taksitle gayrimenkul fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Kayseri İli Kocasinan Belediyesi Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 10 taksitle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Kiralık konut piyasasında şok! Artık kiracılar da evi kiraya veriyor...

Yükselen konut fiyatları ve kiralar sebebiyle bazı kiracılar gayrimenkul üzerinden alternatif gelir elde etmenin yöntemlerini arıyor. Bu kapsamda konutu kısa süreli olarak kiralama platformlarında değerlendirmek bir yol oldu. Bu durumu yatırıma çevirenler bile bulunuyor...

Gayrimenkul kaynaklı göç hareketleri mi başlıyor?

Kiralık ve satılık gayrimenkul fiyatlarında artış hız kesmeden devam ediyor. Peki söz konusu bu artışlar gayrimenkul kaynaklı göç hareketlerini mi başlatacak? 

Elmalılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmalılar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Esra Elmalı tarafından kuruldu.

Evlenme ve boşanmalar gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Pandeminin derinden etkilediği boşanma sayıları gayrimenkul piyasasında da dengeleri değiştiriyor. Peki evlenen ve boşanan çiftlerin sayısı gayrimenkul piyasalarını nasıl etkiliyor?

Kayseri Hacılar'da 152 dairenin temeli atılıyor!

Kayseri'ye bağlı Hacılar Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 152 dairenin temelini atmaya hazırlanıyor. 

Kayseri Hacılar Dönüşüm Projesi'nde 2. etabın temeli atılıyor!

Hacılar Belediyesi’nin yönettiği kentsel dönüşüm projesinin 2. etabında 4 bloğun daha temeli atılıyor.

Kayseri Hacılar gayrimenkul satışı Haberi

Kayseri Hacılar gayrimenkul satışı

Kayseri İli, Hacılar İlçesi, Karpuzsekisi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul icradan satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkul için 9 milyon 164 bin 127,500 TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN Tapu Kaydı ve Özellikleri :Kayseri İli, Hacılar İlçesi, Karpuzsekisi Mah., 4614 Ada, 13 Parselde kayıtlı 9.980,45 m2 yüzölçümlü Arsa vasıflı taşınmaz müdürlüğümüz dosyasından satışa çıkartılmıştır.Satışa konu taşınmaz Kayseri İli, Hacılar İlçesi, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi sınırları içerisinde yer aldığı,34.cadde üzerinde yer alan bir konumda bulunmaktadır. 

Kıymeti : 6.964.127,50 TL
1. Satış Günü : 04/04/2019 günü 11:15 - 11:20 arası
2. Satış Günü : 03/05/2019 günü 11:15 - 11:20 arası
Satış Yeri : Mezat Salonu (Kocasinan Belediyesi) - Plevne Mah. Serin Sok. No:10/F (Kayseri Adalet Sarayı Arkası) KOCASİNAN / KAYSERİ

2 NO'LU TAŞINMAZIN...