10 / 05 / 2024

kayseri hastane açılışı

kayseri hastane açılışı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Bakan Yıldız, "Kayseri, sadece sanayi, ticaret ve sportif alanda değil birçok alanda ileri bir şehir olduğunu gösteriyor" dedi...

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinin açılışı geri sayım başladı: Depremlerde 32 santim esneyebilecek!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesinde açılış için geri sayım başladı. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti sunmayı sürdürecek. İşte hastane ile ilgili ayrıtıntılar...

Türkiye'nin Arnavutluk'ta inşa ettiği hastane hizmete açılıyor!

Türkiye-Arnavutluk Fier Dostluk Hastanesi bugün yapılacak törenle açılıyor. Törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Medicana, İzmir ve İstanbul'da 205 milyon dolarlık hastane açacak!

30 yıldır sağlık sektöründe faaliyet gösteren Medicana Sağlık Grubu İzmir ve İstanbul'da toplam 205 milyon dolar yatırım bedeline sahip iki yeni hastane açmaya hazırlanıyor. 

Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır!

Malatya İnönü Üniversitesi bünyesinde yapımı tamamlanan Türkiye'nin en büyük onkoloji hastanesi açılışa hazır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın online olarak açılışı yapacağı hastane, bu ay içerisinde hizmet verecek.

Yeşilköy'deki pandemi hastanesi 31 Mayıs'ta açılıyor!

Yeşilköy Çok Amaçlı Acil Durum Hastanesi'nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs tarihinde açılışını duyurduğu hastane inşaatındaki son durum da havadan görüntülendi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılmıştı. 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane bugün tam kapasiteli olarak hizmete açılıyor...

Kayseri'de 3,8 milyon metrekare hazine arazisi üretime açılıyor!

Kayseri'de hazinenin atıl durumda bulunan 3,8 milyon metrekare arazisi üretime açılıyor.

Kayseri Kocasinan'daki 5 tesis hizmete açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi’nin hizmet odaklı projelerinin ürünü olan 5 yeni tesisin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün!

Kayseri'de Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış töreni bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Kayseri Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Şehir Hastaneleri Projesi kapsamında, şu ana kadar hizmete girenler arasında en büyüğü olma özelliğine sahip Kayseri Şehir Hastanesi açılışı için gün sayıyor. 

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Hastanesi yarın açılıyor!

Çorum'da inşa edilen Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, yarın Başbakan Binali Yıldırım tarafından resmi açılışı yapılacak.

Kayseri Bilim Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK tarafından Kayseri’ye kazandırılan Kayseri Bilim Merkezi’nde Bilim Kampı açılış için gün sayıyor.

kayseri hastane açılışı Haberi

kayseri hastane açılışı


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kayseri, sadece sanayi, ticaret ve sportif alanda değil birçok alanda ileri bir şehir olduğunu gösteriyor" dedi.


Bakan Yıldız, Kayseri'den İncesu ilçesine kendi kullandığı makam aracıyla gitti. Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de Yıldız'ın aracıyla İncesu'ya geldi. 


İncesu Arif-İsrafil-Yusuf Uçurum Entegre Devlet Hastanesi önünde düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılan Yıldız, doğduğu topraklarla ödeşen hayırseverleri görmekten çok mutlu olduklarını söyledi.


Bu tabloyu biraz ibretle, biraz da gıptayla izlediklerini ifade eden Yıldız, İstanbul'dan, Adana'dan, Kayseri'den İncesu'ya gelerek hayır yapanları görmekten onur duyduklarını vurguladı.


Kayseri'nin artık sağlığın da merkezi haline geldiğine dikkati çeken Yıldız, şöyle devam etti:


"Kayseri, sadece sanayi, ticaret...