28 / 04 / 2024

Kayseri kamu tesisleri

Kayseri kamu tesisleri

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meclis Kararı ile Mülkiyeti maliye hazinesine ait olan alanların önce belediye mülkiyetine alınarak bu alanlara kamu tesisleri yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Kamu bankaları emeklilere 8-12 bin TL promosyon ödemesi yapacak!

Partisinin Kayseri mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını müjdeledi. İşte konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detayları...

Kayseri’de 981 bin 560 metrekarelik kamu arazisine villa yapılacak iddiası!

Kayseri’de 981 bin 560 metrekarelik kamu arazisinin konut arazisine çevrilmesi önerisi, AKP ve MHP’lilerin oylarıyla onaylandı. CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, tepki gösterdi.

298 bin kamu binasına yapı kayıt belgesi verildi!

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İmar Kanunu'nda değişiklik öngören kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Sındır, "Okullar, kamu binaları, sağlık, üniversite, eğitim ve kültür tesisleri gibi 298 bin kamu yapısı için yapı kayıt belgesi düzenlenmiş" dedi...

Turizm tesisleri için kiralama süresi 10 yıla düşürüldü!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik’ te yapılan değişiklik ile günübirlik turizm tesisleri için 20 yıl olan kiralama süresi 10 yıla indirildi...

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği!

Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ormanlardaki kamu tesisleri şirketlere mi tahsis ediliyor?

AKP’nin Meclis’e sunduğu Turizmi Teşvik Yasası’nda Değişiklik Yapılması Hakkında Yasa Önerisi’nde kamuya ait taşınmazların özel sektöre verilmesine olanak sağlayan maddeler de bulunuyor.

Kayseri Hisarcık Spor Tesisleri açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Hisarcık Spor Tesisleri’nin açılışına katıldı.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, inşaatı devam eden Amatör Spor Tesisleri'nin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Şehir Hastanesi 2018'in ilk yarısında açılacak!

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü, Şehir Hastaneleri Koordinasyon Daire Başkanı Sayit Çelebi ve beraberindeki kişiler ile birlikte Kayseri Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kayseri Amatör Spor Tesisleri'nin inşaatı tam gaz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kurban Bayramı tatilinde şehrin farklı bölgelerinde hayata geçirilen tesislerin inşaatını inceledi.

Kamu Sosyal Tesisleri Tebliği Resmi Gazete'de!

Kamu Sosyal Tesislerinin İşletilmesine İlişkin Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Tebliğ, İdareler tarafından işletilen sosyal tesisleri kapsıyor..

Kayseri Talas Sosyal Tesisleri açılış için gün sayıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas'ta inşa edilen yeni sosyal tesisi inceledi. Başkan Çelik tesisin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Argıncık Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Argıncık Spor Tesisleri´nin temelini attı. Tören, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri protokolü, spor kulüpleri ve sporcular ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Kayseri kamu tesisleri Haberi

Kayseri kamu tesisleri

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meclis Kararı ile Mülkiyeti maliye hazinesine ait olan alanların önce belediye mülkiyetine alınarak bu alanlara kamu tesisleri yapılacağını söyledi. Meclis Kararı ile Hazine üzerinde yer alan arsaların öncelikle belediyeye kazandırılarak bu alanların kamuya açık birer tesis haline getirildiğini belirten Başkan Dr. 

Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak ilçe sınırları içerisinde bol ve özenle planlanmış parklar, yeşil alanlar, sosyal ve spor tesisleri inşa ettiklerini kaydetti. Melikazi İlçe sınırları içerisinde gecekondu semtti olan ancak kentsel dönüşüm ile bugün prestij semtler arasında yer alan KÖŞK Mahallesi'nin her geçen gün planlı olarak yapılaştığını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklama da bulundu: "Melikgazi belediyesi her zaman her yerde ve zamanında hizmet...