29 / 04 / 2024

kayseri kocasinanda icralık gayrimenkuller

kayseri kocasinanda icralık gayrimenkuller

Kayseri İli Kocasinan İlçesi'nde yer alan 2.072,59 metekare yüzölçümlü gayrimenkul 19 Aralık 2014 günü saat 14:00 ile 14.05 arasında Kayseri 3. Satış Memurluğu tarafından ihaleye çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 26.5 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Beyazşehir ve Erciyes'te bulunan 6 adet arsayı 26 milyon 250 bin TL'ye satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 18 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde villa parseli satışında yolsuzluk iddiası!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 221 adet villa parselini tanesi ortalama 100 bin TL’den toplamda 22 milyon TL’ye toplu olarak satışa sundu. Bu villa parsellerinden belediyenin neredeyse 40 milyon TL zarar ettiği ileri sürüldü...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri Sağlık OSB için Mustafa Varank'tan talimat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın gündeme getirdiği Sağlık OSB için Mustafa Varank, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı'na talimat verdi...

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dört ilçenin belediye başkanları ile yatırım koordinasyon toplantısında buluştu.

Kayseri Büyükşehir'den 21 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan 6 konut ve ticaret alanı arsası ile Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 221 konut alanı arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek...

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık alt gelir projesinde yer alan 3 adet konut bugün satışa çıktı.

TOKİ Kayseri İncesu Saraycık 2020 başvuruları 13 Ocak'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri İncesu Saraycık projesi için başvuru dönemi 13 Ocak'ta başlıyor.

Kayseri Büyükşehir'in 2020 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile uzun ve kapsamlı bir toplantı yaptı. Toplantıda Kayseri'nin 2020 yatırımları masaya yatırıldı.

kayseri kocasinanda icralık gayrimenkuller Haberi

kayseri kocasinanda icralık gayrimenkuller

Kayseri İli Kocasinan İlçesi'nde yer alan 2.072,59 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul Kayseri 3. Satış Memurluğu tarafından  1 milyon 345 bin 655 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırmaya elektronik ortamda teklif verme usulüyle yapılacak.


Satışa konu olan taşınmaz Kayseri İli Kocasinan İlçesi Barbaros mahallesi Hakimiyet Caddesi ile Hakimiyet çıkmazının kesiştiği köşe başında yer almaktadır. 



İhale İlanı


T.C Kayseri 3. Satış Memurluğu Taşınmazın İlanı



TAŞINMAZIN

Özellikleri: Kayseri İli Kocasinan İlçesi Barbaros mahallesi Hakimiyet Caddesi ile Hakimiyet çıkmazının kesiştiği köşe başında yer alan taşınmazın çevresinde az katlı gecekondu tipi yapılar ile inşaatı bitmiş veya halen devam eden konut amaçlı yapılar bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde gecekondu tarzında yapılmış altı adet yapı bulunmaktadır. 


Kıymeti: 1.345.655.07 TL

1. Satış Günü: 19/12/2014 günü 14:00-14:05 arası

2. Satış Günü: 19/01/2015 günü 14:00-14:05 arası


Satış şartları 


1- Yukarıda Tapu...