01 / 05 / 2024

Kayseri Komando binası

Kayseri Komando binası

Kayseri Belediyesi, 1. Komando Tugay Komutanlığına hizmet binaları yapacak. Belediye bu işin yapımı için 7 firma ihaleye katıldı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Kayseri'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 14 milyon 911 bin 107 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına Büyükşehir'den destek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler yaptı ve kente hizmet sunacak binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesini söyledi...

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri Komando binası Haberi

Kayseri Komando binası

Büyükşehir Belediyesi, 1. Komando Tugay Komutanlığı’na hizmet binaları yapacak. Konuyla ilgili ihaleye yedi firma katıldı. Büyükşehir Belediyesi ile 1. Komando Tugay Komutanlığı arasındaki protokol çerçevesinde General Adnan Doğu kışlasına hizmet binaları yapımı işi için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık maliyeti 6 milyon 16 bin TL olan hizmet binaları yapım işi ihalesine yedi firma teklif verdi. İhaleye katılan 

Büyükşehir Belediyesi, 1. Komando Tugay Komutanlığı’na hizmet binaları yapacak. Konuyla ilgili ihaleye yedi firma katıldı.


Büyükşehir Belediyesi ile 1. Komando Tugay Komutanlığı arasındaki protokol çerçevesinde General Adnan Doğu kışlasına hizmet binaları yapımı işi için ihaleye çıkıldı. Yaklaşık maliyeti 6 milyon 16 bin TL olan hizmet binaları yapım işi ihalesine yedi firma teklif verdi.


İhaleye katılan firmalar ve teklifleri şöyle oldu:

Eksen Yapı: 4 milyon 775 bin TL

Özdüzen Mühendislik-Efe...