24 / 07 / 2024

Kayseri Küçük Sanayi Sitesi

Kayseri Küçük Sanayi Sitesi

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından, işyeri yapım işi ihale edilecek olup iş 31 Kasım 2015 tarihine kadar tamamlanacaktır. İhale, 14 Haziran Perşembe günü saat 10:00'a kadar yapılacak

Belediyeden satılık sanayi alanı arsası! Yatırımcılar dikkat!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı arsasını satışa çıkardı. Söz konusu ihale 14 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kayseri Hacılar Küçük Sanayi Sitesi ihalesi gerçekleşti!

Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesine yapılacak olan Küçük Sanayi Sitesi’nin ihalesi gerçekleştirildi. Hacılar Belediyesi meclis salonunda gerçekleştirilen Küçük Sanayi Sitesi ihalesine İmar ve Şehircilik Müdürü Kenan Tok Başkanlık etti

ODE İSO İkinci 500 büyük sanayi kuruluşu listesinde 102. sıraya yerleşti!

ODE, ISO İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde 102. sıraya yerleşti 2012-2013 yıllarında yüzde 60 büyüyen ODE, “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” Listesi’nde 16 basamak yükseldi…

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Miller CTC İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Şevki Mert Mildon, Onur Özalp, Can Mildon tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu.

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acmi Grup İnşaat Mobilya Turizm ve Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kerem Çataloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı büyük sanayi tesislerini online takibe aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla dev sanayi tesislerinin çevre kirliliğine sebep olup olmadığını 7 gün 24 saat online takip edilecek.

Kahramanmaraş Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Çadırkent esnafı mağdur etti!

Kahramanmaraş'ta Küçük Sanayi Sitesi genişleme sahası üzerindeki arsa üzerine Suriyeli mülteciler için kurulan Çadırkent, söz konusu alan üzerinde işyeri inşa etmek isteyen esnafları mağdur ediyor.

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teğet Peyzaj Tasarım Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Vehip Kütükçüoğlu, Haşim Ertuğ Uçar, Öykü Kocaman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da kuruldu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, TOKİ tarafından yaptırılacak Kestel Çataltepe Büyük Sanayi Sitesi'nin ikinci etap ihalesinin 15 Ocak 2015 tarihinde düzenleneceğini açıkladı.

Kestel Büyük Sanayi Sitesi ihalesi 15 Ocak'ta!

Bursa’daki esnaf ve sanatkârların şehir içindeki iptidai iş yerlerinden modern bir sanayi sitesine taşınması için başlattılan Kestel Çataltepe’deki Büyük Sanayi Sitesi’nin ikinci etap ihalesi 15 Ocakta yapılıyor.

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi açıldı!

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kayseri Küçük Sanayi Sitesi Haberi

Kayseri Küçük Sanayi Sitesi
Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından yaptırılacak olan işyeri ihalesi 14 Haziran'da saat 10:00'da gerçekleşecek. 


137 işyeri yapılacak olan iş yeri alanı keşif bedeli için 53 milyon 850 bin TL fiyat veriliyor.


İşyeri yapım alanı Kayseri'de olup ihale Ankara'da yapılacaktır.


İlan için