03 / 05 / 2024

kayseri malatya yolu

kayseri malatya yolu

Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde türkülerde adı geçen Kömürhan Köprüsü mevkisinde yeni yapılacak olan köprünün ihalesi gerçekleştirildi. 660 metre uzunluğundaki köprü 2 buçuk senede tamamlanacak...

Malatya Kuzey Çevre Yolu için acele kamulaştırma kararı!

Malatya'da yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kahramanmaraş-Kayseri kara yolunun yüzde 85'i tamamlandı!

Dağların delinerek tünellerle bağlandığı Kahramanmaraş-Kayseri kara yolu projesinin yüzde 85'i tamamlandı.

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Kayseri-Felahiye yolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazurladı..

Malatya Güney Kuşak Yolunun Kernek-Beydağı hattında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Güney Kuşak Yolu projesinin Kernek-Beydağı hattını tamamlayarak hizmete açtı. 

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesi tamamlandı!

1 yıl önce temeli atılan Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun ihalesi tamamlandı. Projenin bölgenin en önemli yatırımı olduğu ifade ediliyor.

Kayseri'deki tren yolu hatları meclis gündeminde!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri ilindeki mevcut tren yolu hatlarının banliyö hattı olarak kullanılmasına yönelik bir çalışma olup olmadığını, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Kayseri'nin demir yolu projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri'nin raylı sistem projelerini masaya yatırdı.

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı!

Malatya Kuzey Çevre Yolu'nun temeli atıldı. Temel atma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, açıklamalarda bulundu.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 10 arsa!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından ilçedeki 10 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların ihalesi açık artırma yolu ile gerçekleşecek.

Malatya Güney Kuşak Yolu'nun 6.5 kilometresi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Güney Kuşak Yolu'nun 7 kilometrelik bölümünü ortadan ikiye ayıran Derme Kanalı’nda genişletme çalışmalarını da sürdürüyor.

Malatya Dilek Yolu'nda 2. etap çalışmaları başladı!

Malatya’nın kuzeyinde önemli ulaşım akslarından biri olan ve Malatya-Sivas Karayoluna bağlanan Dilek Mahalle Yolunun standartlara uygun bir şekilde yapılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalara yoğun şekilde devam ediliyor.

Malatya Kuzey Kuşak Yolu'nun 12 kilometresi açıldı!

Malatya için büyük önem arz eden ve çevre yolu altında bulunan birçok mahallenin gelişimine katkı sağlayacak olan Kuzey Kuşak Yolu çalışmaları aralıksız devam ediyor.

kayseri malatya yolu Haberi

kayseri malatya yolu


Malatya ile Elazığ arasında Fırat Nehri üzerinde türkülerde adı geçen Kömürhan Köprüsü mevkisinde yeni yapılacak olan köprünün ihalesi gerçekleştirildi. 660 metre uzunluğundaki köprü ihalesini kazanan Gülsan-Doğuş ortaklığı inşaatı 2 buçuk senede tamamlayacak. Köprünün devamına 2.5 kilometrelik çift tüplü tünel inşa edilecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla doğu-batı yönünde Kayseri’den Malatya’ya karayolu ağının tamamı duble yol haline gelecek. 


AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde Kale Kaymakamı Ferhat Sinanoğlu, Kale Belediye Başkanı Bayram Gökhan, Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi ve partililerle birlikte Kömürhan mevkiine yapılacak olan yeni köprü ve tünel projesi ile ilgili olarak incelemede bulundu.


Karayolları 8. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, projeye ilişkin bilgiler verdi. Proje ihalesinin geçtiğimiz hafta sonuçlandığını anlatan Özendi, ihaleyi Gülsan-Doğuş ortaklığının kazandığını ifade etti. Firmaların Adıyaman-Diyarbakır arasındaki Nissipi Köprüsü'nü...