03 / 05 / 2024

kayseri melikgazi çiçek dikimi

kayseri melikgazi çiçek dikimi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2014 yılı için yapraklı ve yapraksız fidan, meyve fidanı, süs bitkisi, çim tohumu ve mevsimlik çiçek olmak üzere 5 ayrı türde toplam 49 cins çiçek ve fidan alımı yapılacağını söyledi...

Kayseri Melikgazi'ye 78 odalı yeni otel geliyor! 97 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri Melikgazi'de 78 odalı yeni otel için düğmeye basıldı. Eti Girişim Yatırım tarafından inşa edilecek olan otelin maliyeti 97 milyon TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

TOKİ Kayseri Melikgazi 55 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de 55 yeni konut inşa edecek.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 210 dairenin hak sahipleri belli olacak!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde 9 bloktan oluşan 210 daire için kura çekimi gerçekleşecek.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden sağlık merkezi için arsa tahsisi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçeye sağlık merkezi kazandırılması için belediyeye ait arsanın tahsisini gerçekleştirdi 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşümde KDV yüzde 1'e düşürüldü!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kentsel dönüşüm konutlarına ilişkin inşaat taahhüt işlerinde KDV oranını yüzde 1'e düşürdü. 

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi son başvuru tarihi 30 Eylül!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ Kayseri Melikgazi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesi için teslim dönemi 14 Kasım itibariyle başladı.

kayseri melikgazi çiçek dikimi Haberi

kayseri melikgazi çiçek dikimi


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, çevre ve doğa dostu Melikgazi Belediyesi olarak 2014 yılı için yapraklı ve yapraksız fidan, meyve fidanı, süs bitkisi, çim tohumu ve mevsimlik çiçek olmak üzere 5 ayrı türde toplam 49 cins çiçek ve fidan alımı yapılacağını söyledi.


Toplam 49 cins, çiçek, çiçek tohumu, fidan alımı için yapılan ihaleye toplam 18 firmanın katıldığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, "Her geçen gün büyüyen ve planlı gelişen Melikgazi ilçemizde yeni açılan park, bahçe ve yeşil alanları yeşillendirmek üzere çınar, ıhlamur, dış budak gibi yapraklı fidanlar ile çam çeşitleri dikiyoruz. Çünkü Melikgazi’nin geneli yeşil bitki örtüsü ile çevrelidir. Özellikle Hisarcık, Kıranardı, Gesi, Gürpınar doğal alanları ile adeta saklı cennet bahçelerdir. Bu güzelliği ve bütünlüğü bozmamak için her yıl fidanlar...