06 / 05 / 2024

kayseri memduh büyükkılıç

kayseri memduh büyükkılıç

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Kayseri ilinin çeşmelerinden su içilebilen nadir şehirlerden biri olduğunu bildirdi...

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi hız kesmiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye’deki dikkat çeken kentsel dönüşüm çalışmalarından olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşümde ikinci etap yıkımları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye'de devam eden kentsel dönüşüm şantiye alanını ziyaret ederek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Kayseri Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde son durum! 

Kayseri'de inşası devam eden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi hakkında açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç çalışmalarda yüzde 25 fiziki ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Kayseri'deki 4.6'lık depremde evler hasar gördü!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremde vatandaşlar panik yaşarken, bazı evlerde çatlaklar oluştu. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

Kayseri Şehir Hastanesi’ne hasta yakını misafirhanesi inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Şehir Hastanesi için hasta yakını misafirhanesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri'de hasta yakınları için misafirhane yapılacak!

Kayseri'de önceki gün, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatıyla hayata geçen Hasta Yakını Misafirhanesi’nin temeli atıldı.

Kayseri Millet Bahçesi projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Kayseri Millet Bahçesi projesinde çalışmaların devam ettiğini söyledi.

kayseri memduh büyükkılıç Haberi

kayseri memduh büyükkılıç


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 22 Mart Dünya Su Günü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Kayseri ilinin çeşmelerinden su içilebilen nadir şehirlerden biri olduğunu bildirdi.


Kayseri içme suyu kaynakları bakımından şanslı olduğunu ve Erciyes Dağı'nın bu nimetinden yararlandığını, çünkü su kaynakların eriyen kar suları ile oluştuğunu belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, içme suyu kaynaklardan doğrudan ev ve iş yerlerine verilmediğini birçok işlem ve çalışma sonucunda tüketiciye ulaştırıldığını belirtti.


İçme suyu için su kanalları döşendiğini, belirli aralıklar ilaçlama yapıldığını, suyun meyilli alanlarda pompalar ile yukarı ulaştırıldığını, depolama ve döşeme hatların bakım ve onarımı gibi birçok maliyeti bulunduğunu bunun için israflı kullanılması gerektiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti: “Kayserimiz çeşmelerinden su içilebilen ender şehirlerdendir. Bu şehir halkı...