05 / 05 / 2024

kayseri mobilya fuarları

kayseri mobilya fuarları

' Mobilyanın kalbi ' olarak nitelendirilen Kayseri'de düzenlenecek fuara bu yıl ilk kez İsrail ve Yunanistan' dan da iş adamları ile Malezya' dan firmalar katılacak.

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Mobilya sektöründe stoklar eriyecek!

2016'da mobilya sektöründe satışlar azaldığı için firmaların elinde stoklar oluştu. Sektör temsilcileri, stokların fuarların etkisiyle erimesini hedefliyor. Mobilyacılar KDV düzenlemesiyle büyüme bekliyor.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Trabzon'a 300 milyonluk Mobilya Kent projesi geliyor!

MOBİAD Başkanı Bektaş, dünyadaki mobilya sektörünü incelemek için fuarların çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bektaş, Trabzon'a 2 bin kişinin istihdam edeceği 300 milyonluk mobilya kent projesinin hayata geçeceğini söyledi.

IMM Köln Uluslararası Mobilya Fuarı açıldı!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından biri olan IMM'ye bu yıl 50 ülkeden bin 200 firma katılırken, Türkiye fuarda 31 firmayla temsil ediliyor.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Kayseri mobilya sektöründe 1. sırada!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri’nin mobilya sektöründe 1. Sırada yer aldığını ifade ederek “Mobilya sektörü, bölgemize, şehrimize, ekonomimize katkı sağlayan çok önemli faktörlerden biri" dedi

kayseri mobilya fuarları Haberi

kayseri mobilya fuarları

Mobilyanın kalbi olarak nitelendirilen Kayseri'de düzenlenecek 4. Mobilya Fuarı, 23-27 Nisan'da ziyaretçilerini ağırlayacak.


 Hilton Otel'de gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında konuşan TÜYAP Fuarcılık AŞ Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek fuarın hazırlıklarının tamamlandığını belirtti.


Fuarda 150 firmanın ürünlerini sergileyeceğini dile getiren Ersözlü, "İlk kez Malezya'dan fuara milli bir katılım olacak, 24 firma fuarımıza iştirak edecek. Bu Türk mobilya sektörü için de bir ilk. 44 ülkeden alım heyetleri, iş adamları fuarda Kayserili mobilya firmalarımızla bir araya gelecek. Katılımcı sayımız geçen yıla oranla yüzde 18 büyüdü. Bu yıl ilk kez İsrail ve Yunanistan'dan da iş adamları fuara katılacak. Kahire Ticaret Odası yöneticileri de fuar vesilesiyle Kayseri'de ticaret ve sanayi odamızla ikili görüşmeler yapacak" diye konuştu. 


- Hedef 50 binin üzerinde ziyaretçi 


Geçen yıl...