15 / 05 / 2024

kayseri Mobilya Ülkesi Türkiye

kayseri Mobilya Ülkesi Türkiye

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği ( MOSDER ) tarafından düzenlenen ‘ Mobilya Ülkesi Türkiye ’ buluşmalarının dördüncüsü, 25 Nisan Cuma Günü Kayseri Hilton Otel’ de gerçekleşiyor...

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Mobilya ihracatında 2023 yılı hedefi 10 milyar dolar!

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı. Mobilya ihracatında 2002-2015 arasında 5 misli artış yaşandığını kaydeden Bakan Elitaş, 2023 hedefinin 10 milyar $ olduğunu kaydetti.

Kayseri 6. Mobilya Fuarı açıldı!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Kayseri 6. Mobilya Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışa Kayseri Valisi Orhan Düzgün de katıldı.

Kayseri mobilya sektöründe 1. sırada!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar Kayseri’nin mobilya sektöründe 1. Sırada yer aldığını ifade ederek “Mobilya sektörü, bölgemize, şehrimize, ekonomimize katkı sağlayan çok önemli faktörlerden biri" dedi

Kayserili iş adamlar Mebel 2015 Mobilya Fuarı'na katılacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünün öncülüğünde, 22-26 Kasım 2015 tarihleri arasında ExpocentreFairgrounds Fuar alanında mobilya fuarına katılacaklar.

Kayseri patent başvurularında atağa geçti!

Ülkemiz mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, marka tescili ve patent başvurularında da atakta. Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyor.

Mobilya sektörünün lider şehri Kayseri, patent başvurularında atağa geçti!

Kayseri ekonomisi “bundan daha iyisini yapabilir” diyen Destek Patent Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Yamankaradeniz, patent ve markalaşmada daha büyük atılım için, mecliste 3 yıldır bekleyen patent kanununun çıkması gerektiğini söylüyor.

İder Mobilya Kayseri'de ilk mağazasını açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

MOSDER Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), bu yıl beşincisi düzenlenen Kayseri Mobilya Fuarı’nı ziyaret ederek, Türkiye’nin önemli mobilya şehirlerinden biri olan Kayseri’nin mobilyacılarıyla bir araya geldi.

kayseri Mobilya Ülkesi Türkiye Haberi

kayseri Mobilya Ülkesi Türkiye


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından düzenlenen ‘Mobilya Ülkesi Türkiye’ buluşmalarının dördüncüsü, 25 Nisan Cuma Günü Kayseri Hilton Otel’de gerçekleşiyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER’in koordinasyonunda, sektörün önde gelen isimlerinin katılacağı etkinlikte sektörün gelecek stratejileri ve yol haritası tartışılacak.


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği MOSDER tarafından düzenlenen, sektörün gelişimi ve geleceği adına önemli rol oynayan ‘Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmalarının dördüncüsü 25 Nisan 2014 Cuma Günü Kayseri Hilton Otel’de gerçekleştirilecek.

Türk Mobilya Sektörünün önce gelen isimleri Kayseri Hilton Otel Erciyes Balo Salonu’nda ağırlanacağı bu özel günde MOSDER üyesi 49 mobilya firmasının üst düzey yöneticileri ve tasarımcıları dinleyici olarak bulunacak. 


TÜYAP Anadolu Fuarcılığın organize ettiği gece 19.30’da açılış ve akşam yemeği ile başlayacak. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü, İlhan Ersözlü’nün açılış konuşmasıyla devam edecek olan,...