21 / 05 / 2024

Kayseri OSB yönetimi

Kayseri OSB yönetimi

Kayseri OSB yönetimi, yüzde 100 doluluğa ulaşan bölgeye 1.5 milyon metrekare genişleme alanı eklemek için genel kurula gitmeye hazırlanıyor. Genişleme alanında sağlık sektörü yatırımlarına kolaylık sağlanacak.

Kayseri OSB'nin arsa değeri 12 milyar TL'ye ulaştı!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, "OSB’mizin toplam alanı 22 milyon metrekare. Burada 1250 parsel var" dedi. Nursaçan, "OSB’mizin toplam arsa değeri 12 milyar lirayı buluyor" diye konuştu.

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

OSB’lerde 3 yıl yatırım yapmayanın arsası iptal!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın hazırladığı Üretim Reform Paketiyle OSB’lere yeni düzenleme geliyor. Buna göre, OSB’de yeri olup 3 yıl yatırım yapmayan yatırımcının tahsisi OSB yönetimi tarafından iptal edilecek.

Çerkezköy OSB'ye buhar santrali kurulacak!

Çerkezköy OSB, fabrikaların üretim maliyetini azaltmak için buhar santrali kurmaya hazırlanıyor. Bir dizi altyapı projesi yürüten OSB yönetimi bölgenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla baraj kurmayı da planlıyor.

Antalya OSB büyümeye devam ediyor!

Antalya OSB, bünyesine kattığı 44 yeni sanayi parseli ile 692 hektarlık alanda 331 sanayi parseline ulaştı. Antalya OSB Yönetimi, söz konusu alanda faaliyete geçecek firmalar sayesinde bölgedeki istihdamın yüzde 25 artarak 15 bin kişiye ulaşacağını bildir

OSB yönetimi, Antalya OSB Mesleki ve Teknik Lisesi'ni geri almak istiyor!

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin OSB yönetimi tarafından geri alınmak istendiği yolundaki haberler ortalığı karıştırdı.

Çerkezköy OSB yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için yatırım yapıyor!

Siyasilerden ‘bir süre daha’ umudunu kesen sanayici, maliyetleri indirmek için kendi başının çaresine bakıyor. Çerkezköy OSB’nin yönetimi, ‘elektrik, buhar ve atık bertaraf maliyetlerini düşürmek, su ihtiyacını karşılamak için kendi yatırımını yapıyor.

Kayseri OSB kendi enerjisini üretmeyi hedefliyor!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

Kayseri OSB teknoloji merkezi için serbest bölgeden yer istedi!

Kayseri OSB yönetimi bin firmada 20 bin kişinin istihdam edileceği teknoloji merkezi projesi için serbest bölgeden yer talep etti. 3 yıl içinde açılması öngörülen teknoloji merkezinin güneş panelleri ile kendi enerjisini üretmesi hedefleniyor

Apartman yönetimi dava açabilir mi?

Apartman yönetimi dava açabilir mi?: 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunun kapsamında yer alan esaslara göre, apartman yönetimi bazı durumlarda dava açma ehliyetine sahip oluyor. İşte apartman yönetimi dava örnekleri..

Apartman ve sitelerin yönetimi, kalifiye yöneticilere veya şirketlere teslim ediliyor!

Apartman yöneticisi deyip geçmeyin. Yeni bir yaşam tarzı vaat eden apartman ve sitelerin yönetimi, kalifiye yöneticilere veya şirketlere teslim ediliyor. Yöneticilerin maaşları 20 bin TL'ye kadar çıkıyor...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Talas ve Esentepe'deki iki köprüyü genişletiyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, raylı sistem güzergahındaki iki köprünün genişletilmesi için ihale yaptı. İhaleye iki firma katıldı. Büyükşehir Belediyesi, Talas ve Esentepe'deki raylı sistem güzergahında bulunan iki köprüyü genişletiyor.

Apartman yönetimi oluşturma şartları!

Anagayrimenkul, kat malikleri kurulunca yönetilir ve yönetim tarzı, kanunların emredici hükümleri saklı kalmak şartı ile, bu kurul tarafından kararlaştırılır. Peki apartman yönetimi oluşturma şartları nelerdir?

Kayseri OSB yönetimi Haberi

Kayseri OSB yönetimi



Kayseri OSB'de yoğun yatırım taleplerine 24 milyon metrekare alan yetmedi . Son yıllardaki yatırımlarla yüzde 100 doluluk oranına ulaşan bölgede girişimcilere tahsis edilecek parsel kalmadığı için talepleri geri çevirmek zorunda kalan bölge yönetimi, büyüme kararı aldı. OSB Müdürü Orhan Akşit, "Talep çok, arsa yok. Yönetim kurulumuz sorunu gidermek için büyüme kararı aldı"dedi. 


Kayseri OSB'nin enerji, ulaşım, lojistik, atık su arıtma gibi tüm temel hizmet sorunlardan arındırılmış bir endüstri alanı olduğunu belirten Akşit, "Kayseri OSB Türkiye'nin altyapı sorunu bulunmayan ender OSB'lerinden. Yatırımcıların ilgi odağı haline gelen bölgemizde eldeki son parsellerin de satılmasıyla yüzde 100 doluluk oranına ulaşıldı. Artan talepleri gerekçe göstererek, durumu Bakanlığa ilettik. Mevcut konum alanına 1.5 milyon metrekarelik yeni genişleme alanı eklemek istediğimizi bildirdik. İsteğimiz olumlu karşılandı. Bölgenin güney...