21 / 05 / 2024

kayseri pervane mahallesinde satılık arsa

kayseri pervane mahallesinde satılık arsa

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kayseri Pervane Mahallesi 'nde yer alan akaryakıt ve lpg istasyonu arsasının 11 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Kayseri Kocasinan'da yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle 3 iş yeri satışa sunuldu! 

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili Kocasinan ilçesi, Hacı Ahmet Yesevi Mahallesinde yer alan 3 adet iş yerini yüzde 20'si peşin kalanı 4 taksitle satıyor. Peki Kocasinan'da yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? 

Kayseri Kocasinan'da 885 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma imkanı! Ev alacaklara müjde!

Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan 32 konut 885 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Mithatpaşa, Pervane ve Şeker mahallelerinde yer alan 10 adet arsayı 11 milyon 555 bin TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Kayseri Kocasinan ilçesine bağlı Yunus Emre mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm alanında inceleme yaptı. 

Kayseri'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa! 

Kayseri 4. Satış Memurluğu, Melikgazi ilçesi, Gülük mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 11 milyon 166 bin 892 TL olarak belirlendi. 

Kayseri 4. Satış Memurluğu'ndan 9.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri 4. (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Pervane Mahallesi 5140 ada, 4 parselde yer alan arsayı 9 milyon 358 bin 225 TL'ye satıyor...

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Kocasinan Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanlığı, Pervane, Ziyagökalp ve Yenidoğan mahallerinde bulunan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 10 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Melikgazi'de 6,6 milyon TL'ye icradan satılık apartman!

Kayseri 1. İcra Dairesi tarafından Melikgazi ilçesi Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan bir adet apartman 6 milyon 579 bin 276 liraya satılıyor. İhale 3 Haziran 2019'da gerçekleşecek.

TOKİ Kayseri Aksubağları alt gelir başvuruları başladı!

TOKİ Kayseri Aksubağları mahallesinde yer alan alt gelir grubu konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kayseri Kocasinan'da 10 milyon TL'ye satılık akaryakıt ve servis istasyonu!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Kocasinan İlçesi, Pervane Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve servis istasyonu vasıflı gayrimenkulü 10 milyon TL bedel ile satışa çıkardı.

Kayseri Belediyesi'nden 43 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na ait olan Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde yer alan 14 adet konut + ticaret alanı arsalar toplamda 43 milyon 150 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Kayseri Büyükşehir'den 43 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesinde bulunan toplam 14 adet Konut ve Konut+Ticaret alanı arsaları ihale ile satılıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

kayseri pervane mahallesinde satılık arsa Haberi

kayseri pervane mahallesinde satılık arsa


Kayseri Pervane Mahallesi 'nde yer alan 1.700 metrekare alana sahip akaryakıt ve lpg istasyonu arsasının muhammen bedeli 6 milyon lira, geçici teminat bedeli ise 180 bin lira olarak belirlendi. İhale 11 Eylül 2013 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için